• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

outdoor 2013

Wyszukiwarka Forumowa:

zx12

Active member
Buchów
0
Czy ta miejscowka sie nada? Chciałbym wyciac mała polane bedzie mozna tam sadzic?

piter666

Well-known member
Buchów
0
zrob tak zeby byla ze wszystkich stron oslonieta krzakami, zeby nie dalo sie za łatwo wejsc, jednak zeby od poludniowej i wzglednie wschodniej/zachodniej krzaki byly przyciete odpowiednio by dawac swiatlo. przed wycinaniem tez zoorientuj sie jaka tam jest ziemia, bo moze nie warto....?
tu moja miejscowka, tak wygladala w 11' (2 pierwsze zdjecia) a potem po karczowaniu z 9m2 zrobilem ok 40m2 w tym roku. (2 ostatnie zdjecia)

73.jpg

74.jpg

75.jpg

76.jpg

zx12

Active member
Buchów
0
Ziemie kupie w sklepie ogrodniczym więc raczej niebędzie problemu. Czy zwierzęta typu zając mogą sie dostac do mojego planta czy to raczej niemozliwe?

piter666

Well-known member
Buchów
0
z zajacami nie mialem nigdy do czynienia, ale pewnie tak, zalezy czy wystepuja na tym terenie. jedyne zwierzeta jakie ja spotkalem w okolicy u siebnie to dziki i sarny. rok temu kupilem preparat na dzikie zwierzeta, dla rolnikow. butelka z 300 ml za ok 20 zl. bylo pisane ze iles tam ml na hektar i ze dziala kilka miesiecy. ja sie w to wy***alem i cala ta butelke wylalem po drzewach na okolo(byla b. gesta wiec smarowalem nia pnie na wys. 0,5-1m od tamtej pory co jade na spota widuje dzikie zwierzeta po drodze, jaknak NIGDY nie zdarzylo mi sie zebym zanotowal JAKIEKOLWIEK straty na tym spocie. wiec kwestia dobrego zabezpieczenia.
pokombinuj, nic nie jest na gotowe.
pozdro

D

delete

Guest
Czy zwierzęta typu zając mogą sie dostac do mojego planta czy to raczej niemozliwe?

tak mogą to przecież las no nie? Sarenki jak poczują zapach topów też mogą próbować. wystarczy wokoło spota wkopac połówki butelek plastikowych i do nich szczać normalnie. nie trzeba żadnych innych specyfików wg mnie. pozdro.

zx12

Active member
Buchów
0
To nie zaden las tylko krzaki i chce zrobic w nich polane wiec raczej zając czy sarna sie nie dostane do mojego planta

Pędziwiatr

Well-known member
Buchów
5
Panowie co sądzicie o Odmianie Black Sugar? nieduża i spory plon :p Oraz czy miał ktoś doczynienia juz z odmianą think different

medyczny

Well-known member
Buchów
1
think different to jedna z normalniejszzych afów da ci maksymalnie 50g plonu i nie jest taka super jak to pisza w seedbankach

D

delete

Guest
Panowie co sądzicie o Odmianie Black Sugar? nieduża i spory plon Oraz czy miał ktoś doczynienia juz z odmianą think different
Co to w ogóle za pytanie? Widzisz gdzie piszesz, pytasz o miejscówkę- trochę samokontroli.
Panowie co sądzicie o Odmianie Black Sugar?
Tylko IN
miał ktoś doczynienia juz z odmianą think different
nowy AF wypuszczony w tym roku przez DP, poszukaj w fotorelacjach

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół