nasiona marihuany

Outdoor,ale jednak chyba Indoor :/

Wyszukiwarka Forumowa:
E

Epoka

Guest
cze. mam pytanie-
1.czy sadzac w doniczce i stawiajac na balkonie drzewko outdoor wyrosnie normalnie? ktos pisal juz ze chcial zrobic podobnie i wyszlo,nie mniej jednak ja nie mam zamiaru sadzic na balustradzie,tylko w doniczce i przenosic do pokoju podczas deszczow,stawiac po drugiej stronie mieszkania(okna wsch->zach,balkon na zach.) etc.
boje sie tylko,ze nie bedzie zbyt duze i sie zmarnuje :(
2.to bedzie moje pierwsze drzewko i zamierzalem posadzic new purple power(jest fioletowa,wiec starej bedzie ciezej sie domyslic ze to grass) albo early girl(podobno latwa w hodowli). czy to dobry wybor?
z gory dzieki, pozdrawiam
epoka

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
i tak purple przez pierwsze 3-4 tygodnie będzie zielona i będzie miała gandziowe listki więc napewno się skapnie co do doniczki to są na hemp.pl na pierwsze 2 tygodnie doniczka torfowa 7x7 na następne 3 doniczka 20cm i później 28cm i będzie git.jeśli będzie dobry dopływ światła to urośnie ale to jest raczej bez sensu bo roślinka potrzebuje całkowitego zaciemnienia przez 12 godzin żeby topy rosły i musiałbyś gaśić światło w domu jakby na dworze się ściemniało a pozatym lampy uliczne by przeszkadzały i napewno ktoś by zauważył i jakbyś miał pecha to by na psy zadzwonił!więc najlepiej zbij boxa kup hpsa i będziasz miał za***iste zioła!

E

Epoka

Guest
z boxem bedzie problem, bo rachunki za prad mnie zabija i moja jedyna szansa jest wlasnie balkon i mieszkanie. o stara sie w sumie nie martwie bo jakos sie jej wytlumaczy, a o psy jeszcze mniej. 8 pietro robi swoje.
ps: wiem ze to strasznie glupie,ale chyba wyjsciem byloby po prostu ja przykrywac na noc :p

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
pomysł spoko z przykrywaniem ale jeśli założysz hpsa 70w zapłacisz za prąd 8zł miesięcznie więcej a jeśli założysz 150w to zapłacisz 16zł więcej ale się opłaca bo zbiory o wiele lepsze!a boxa możesz zrobić nawet z kartonu!lampe hps można dorwać za 50-150zł

E

Epoka

Guest
!!
myslalem ze hpsy kosztuja 30-40zl,ale 16.... dales mi powod do zastanowienia, jointcie:)
anyway box to tez nie jest idealne wyjscie,bo to tez zajmuje sporo miejsca i musi byc dostatecznie wysoki,a ***ania sie ze swiatlem dwutlenkiem wegla itd jest mnostwo.
ale coz,bez pracy nie ma kolaczy :)

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
swiatło to nie problem wystarczy hps.dwutlenek węgla to też nie problem na cannabis.fr.pl są tapsy Co2 + trzeba założyć wiatraczek komputerowy żeby box się wietrzył i żeby hps nie przypiekał roślinek nasionka polecam również z cannabis.fr.pl najlepsze są feminizowane bo jak zasadzisz zwykłe to połowa będzie do wywalenia i zapyli inne jeśli nie usuniesz ich w czasie!najlepiej kup 4 feminizowane northern light lub white widow i zrób boxa 56x56wys150 zasil go hpsem 150w i trzymaj przez pierwsze 2 tygodnie 18 godzin światła i 6 nocy a po tych dwóch tygodniech trzymaj 12 godzin światła i 12 nocy.co do gatunku jeśli lubisz pobudzenie, śmiechawe i wysokie roślinki to white widow a jeśli lubisz wbijającą w fotel faze i czasami haluny oraz niską rośline o większych zbiorach od white widow to wybierz northern light. z doniczkami napisałem wyżej! :D miłej uprawy i dużych zbiorów! :D

W

w3bster

Guest
można jeszcze łatwiej bo co2 jest w wodzie mineralnej zostawiasz taką butelkę otwartą i jest git potem tą wodą podlewasz i już w ogóle jest za***iście.
Co do hpsów to mam wątpliwości bo ja mam duuże problemy ze zdobyciem takiej latarenki :roll:

L

lechowiec

Guest
Tu masz email: cannabistic.dream@op.pl do kolesia ktory sprzedaje HPS-Y
ostatnio mial na zbyciu HPS 100W (statecznik, zapłonnik i kondensator) za 50zl...

:arrow:[glow=red:97e27246c1]Pozdro[/glow:97e27246c1]

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół