a co automat musi mieć 50cm według ciebie? Moja original amnesia na out ma prawo dojść do 1,5m. A co do think different to wysokość w boxie może osiągnać 100cm a na out 150cm, oczywiście w dobrych warunkach.
A te fotki to chyba w paint'cie rysujesz bo coś nie możesz wrzucić i ciężko odpowiedzieć na twoje pytanie niznik.
No większość włosków ma brązowych, jak masz lupę najlepiej x30 to zobacz trichomy czy są mleczne (wtedy masz energiczną fazę) a jak już się zrobią bursztynowe to siedzisz na kanapie i stękasz Wszystko zależy od gustu.
Ale patrząc na fotki uważam, że jeszcze troszkę
Czyli ziomek jak uważasz ? moge snicac jutro ? sluchaj mam na samym dole jeszcze same biale wsloski mogge do polowy uciać krzaka ?
włoski są bez znaczenia - tu chodzi o trochimy - te małe 'jakby kropelki żywicy'
dasz rade wrzucić foto całego planta - z ciekawości pytam, bo taż mam tą odmianę? stosowałeś jakiś trening?
Tu masz foto z 20 lipca początek kwitnięcia .. sory za jakość .. wczoraj ***ałem topka pie****ło mnie dopiero po 10 min ale co za haj ja ***e..
Z 20 lipca. początek kwitnięcia ..
skądś kojarze te zdjęcia.. dobrze, że wyniosłeś rośline na OUT
jasne, że klepie, ale plant jeszcze się zdecydowanie rozwinie zarówno jeśli chodzi o moc jak i plon