akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Outdoor BubbleGummer Femi.

Wyszukiwarka Forumowa:

WujekBarney

Member
Buchów
0
Witam wszystkim :spalony:
Mam do pokazania swoja pierwszą roślinkę , która mam nadzieje trzyma się dobrze ;) niestety 2 ze 3 ziaren nie wyszły :zombi: Jestem początkujący więc liczę na jakieś porady od bardziej zaawansowanych ludzi ;)

to właśnie te maleństwo , które ma już tydzień :
1.

2.
3.
4.
5.

Jak wspomniałem roślinka ma już tydzień , chciałbym ją potrzymac jeszcze jeden tydzien w domu , i dopiero poźniej dać ją na spota, czy jest w tym jakis problem ? :sunny: No i jeszcze takie pytanko czy jak za tydzien bede chciał dać ją na spota to mogę smiało wsadzać ją do docelowego miejsca?;) ( doniczka 30l , wkopana w ziemię ) czy to jeszcze za duże bedzie dla niej ?

Dzieki za wyrozumiałość i porady :)
Pozdrawiam <shiza><shiza><shiza>

jacko

Well-known member
Buchów
0
w przyszłym tygodniu ma być ładna pogoda, ja bym ją wywalił napole, jak sie o nią boisz todaj nanią butelke z dziurą/dziurami. Pozdrawiam

---------- Aktualizacja posta 19:39 ---------- Czas poprzedniego posta 19:38 ----------

w przyszłym tygodniu ma być ładna pogoda, ja bym ją wywalił napole, jak sie o nią boisz todaj nanią butelke z dziurą/dziurami. Pozdrawiam

PS.30 litrów na automata to wystarczająca z wieeelkim zapasem :D
ale pamiętaj żeby woda wypływała z domicy.

WujekBarney

Member
Buchów
0
O pogode się nie martwię , tylko mam taki problemik mały że jade na cały tydzien do roboty w delegaje wyjątkowo ;( i nie bedzie miał się nią kto zajać a tak ten tydzien to w domu ktos mi ją podleje;) wróce w pt i w sobote wywale ją na spota;) może tak byc ?:) :jaraczz: Ale jk zamawiałem ziarenka to nic nie było napisane ze to automat ;) własnie ma dojsc do maks 150 cm ;)
Oczywiscie będę regularnie dodawał zdjecia co tydzien ;)

Ineedmj2

Well-known member
Buchów
0
Trochę późno zabrałeś się za odmianę pełno sezonową mogłeś kupić af nie wiem co z tego wyjdzie :freak2:

G

Gość

Guest
na 100% nie dojdzie<shiza>

---------- Aktualizacja posta 11:44 ---------- Czas poprzedniego posta 11:43 ----------

O pogode się nie martwię , tylko mam taki problemik mały że jade na cały tydzien do roboty w delegaje wyjątkowo ;( i nie bedzie miał się nią kto zajać a tak ten tydzien to w domu ktos mi ją podleje;) wróce w pt i w sobote wywale ją na spota;) może tak byc ?:) :jaraczz: Ale jk zamawiałem ziarenka to nic nie było napisane ze to automat ;) własnie ma dojsc do maks 150 cm ;)
Oczywiscie będę regularnie dodawał zdjecia co tydzien ;)

mozesz mi podrzucić z miłą chęcią się nią zajmę:D

---------- Aktualizacja posta 11:46 ---------- Czas poprzedniego posta 11:44 ----------

przed wyjazdem wkop ją w ziemię i zrób jej szklarnie bo sie wyciągnie jak winogron.
przed wyjazdem z 5 l wody do okola(nie wszystko na nią) i lecisz wystarczy na pewno

WujekBarney

Member
Buchów
0
A dlaczego pozno ?;) niby do pazdziernika , wiec mam jeszcze prawie 3 miesiace a podbno rosnie z wigorem ;) , dobrze dzis ją wkopie w ziemie ;) i zrobie jej improwizorke szklrni ;) :spalony:
no zobaczymy co z tego wyjdzie heh ;) napewno bede dodawał zdjecia ;)
Pozdrawiam , i trzymajcie kciuki ;)

Ineedmj2

Well-known member
Buchów
0
A dlaczego pozno ?;) niby do pazdziernika , wiec mam jeszcze prawie 3 miesiace a podbno rosnie z wigorem ;) , dobrze dzis ją wkopie w ziemie ;) i zrobie jej improwizorke szklrni ;) :spalony:
no zobaczymy co z tego wyjdzie heh ;) napewno bede dodawał zdjecia ;)
Pozdrawiam , i trzymajcie kciuki ;)

W sierpniu pełnosezonówki zaczynają kwitnąć ;p zrób normalną fotorelacje ciekawy jestem co Ci z tego wyjdzie :spalony:

Przy aktualnych upałach obejdzie się bez szklarni to tylko przypał a roślinka Ci się możne usmażyć chyba ze mieszkasz w rejonie gdzie napie****a grad wielkości pingponga to przy takim małym pomidorku przyda się ochrona

Unhuman

Well-known member
Buchów
0
Straszny badyla jak na 7 dni:sunny:.
mój po 11 dniach wyglądał tak:
:yeahh:

ZA MAŁO SŁOŃCA, I WYGLĄDA JAK 2-3 DNIOWA ROŚLINA.
Trzymasz ją w tym domu w jakimś boxie chociaż, i ile ma godzin światła dziennie?

WujekBarney

Member
Buchów
0
No widzisz to masz lepsza heh ;) w domu byla w boxie , ale pozniej juz ja dawalem cały czas na parapet ;) gdzie było slonce wiecznie , juz jest na spocie wiec nie pozostaje nic innego jak nadganiac czas ;) wiec od rana do nocy ma swiatelko ;) spokojnie ;) :zjarany::spalony:
Pozdriawiam ;)

WujekBarney

Member
Buchów
0
Witam wszystkich :spalony:

Roślinka ma dokładnie 2 tygodnie i czuję się chyba bardzo dobrze ;) prezentuję się tak :

1.
2.
3.
4.
5.

:spalony::spalony::spalony::spalony:
Oczywiście zdjęcia ją trochę zmniejszyły ale jak na taką pogodę jest dobrze , wkurza mnie i pewnie ją też brak tego upału i słońca dlatego mam nadzieję ( i nie tylko ja ) że ono szybko do nas wróci ;( :pl::pl:<sex>

Pozdrawiam wszystkich <wodna><shiza><lol2>

Kazalkon

Well-known member
Buchów
0
Podobno ma nie być zimy przez eksplozje na słońcu których energia wciąż do nas leci. Ta co GPSy wyłączyła.

A temat to raczej już do fotorelacji, od razu dostaniesz jakieś rady i pomoc w razie czego.

Udanych zbiorów.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół