• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Outdoor Grapefruit Feminizowane

Wyszukiwarka Forumowa:

animal

Member
Buchów
0
był plan wysadzić tą roślinę (2sztuki) na outdoor, ale na moje oko ta roślina nie dojdzie do połowy września. Dlatego też mam plan wsadzić ją do boxa o wymiarach 60x60x130. Myślicie, że przy oświetleniu 250wat oraz treningu lst ta roślina ma szanse na byt i dobry plon? czy lepiej dać ją na dwór i kupić jakieś automaty?

D

delete

Guest
Mam te planty w swoim ogródku na out. Zaczęły już kwitnąć. Kosa książkowo wypada na pierwszą połowę września, jak wyjdzie zobaczymy. ten strain jest jednym z najszybszych w tym roku więc nie wiem skąd u Ciebie obawy, że nie dojdzie?

animal

Member
Buchów
0
z tego względu że one mają dopiero po 13 dni...

---------- Aktualizacja posta 17-07-2012 05:39 ---------- Czas poprzedniego posta 16-07-2012 14:49 ----------

da się ją tak ogarnąć aby nie przekroczyła 80-90cm?

---------- Aktualizacja posta 18-07-2012 14:34 ---------- Czas poprzedniego posta 17-07-2012 05:39 ----------

pomocy! bo nie wiem co mam robić!

unnamed

Well-known member
Buchów
0
OSTRE LST !!!! i wszystko się da, ewentualnie siata w boksie i jazda :)

animal

Member
Buchów
0
może włożyć ją do miski? tak zęby moja docelowa donica nie była wysoka a szeroka? myślę, że wtedy można zastosować dobre lst.

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
Pamiętaj o dziurach w misce, już potem nóg nie umyjesz <lol>

vietorius

Well-known member
Buchów
0
mocne lst i deuzo swiatla zeby sie nie wydluzala na poczatek ale bedzie
ciezko!!!
fim'uj ją!
pozdro ! i oby wyszlo po twojej mysli!!!:yeahh:

---------- Aktualizacja posta 14:55 ---------- Czas poprzedniego posta 14:54 ----------

mocne lst i deuzo swiatla zeby sie nie wydluzala na poczatek ale bedzie
ciezko!!!
fim'uj ją!
pozdro ! i oby wyszlo po twojej mysli!!!:yeahh:

aha i jak najmniejsza doniczka!

animal

Member
Buchów
0
czyli miska odpada? czy po prostu dać o połowę mniej ziemi i płytko ją posadzić?

po jakim czasie dać ja na flo? ile mniej więcej musi mieć cm? box ma 130cm wysokości.

---------- Aktualizacja posta 15:35 ---------- Czas poprzedniego posta 15:34 ----------

minus lampa no i doniczka.... w tym przypadku wezmę chyba miskę z tego względu, że ma sporą średnicę i nie jest za wysoka.

już zacząć fimować?

---------- Aktualizacja posta 15:44 ---------- Czas poprzedniego posta 15:35 ----------

ma około 15cm. robię jej już lst.

---------- Aktualizacja posta 15:47 ---------- Czas poprzedniego posta 15:44 ----------

zapomniałem dodać że będzie to jednak jedna roślinka, więc będzie miała więcej miejsca :) lampa to hps 150wat.

---------- Aktualizacja posta 20-07-2012 18:51 ---------- Czas poprzedniego posta 19-07-2012 15:47 ----------

żyjemy żyjemy!!!!!

---------- Aktualizacja posta 22-07-2012 12:24 ---------- Czas poprzedniego posta 20-07-2012 18:51 ----------

a może lepiej jakieś 3 automaty posadzić? będzie szybciej i plon podobny?!

Marihuanator

Banned
Buchów
0
To, czy dojdzie na out, jest mocno uzależnione od twojej szerokości geograficznej.

animal

Member
Buchów
0
przesadziłem ją w większą "donicę" ale nastąpił pewien problem. Podczas gdy wyjmowałem pomidora ze starej doniczki ***ałem sporą część korzeni tych po bokach doniczki i na 1/3 głębokości. Mam obawy że roślina dostała ostry stres.... mam ją podlać/spryskać asahi sl (w jakiej ilości na pół litra wody)? i w boxie włączyć tylko nawiew i dbać o wilgotność?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół