• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Outdoor - nie za późno

Wyszukiwarka Forumowa:

Thomasson

Member
Buchów
0
Witam, jestem nowym użytkownikiem i chciałbym zapytać doświadczonych growerów czy nie za poźno na outa. Mój kwiatek ma już około 2,5 tygodnia, wychodzi mu 4 piętro listków(nie licząc pierwszych). Jest to pestka z palenia, już zaczyna pachnieć i jak myślicie czy da rade dojść czy już dać sobie z tym spokój. Pozdrawiam<shiza>

Ziołowy

Well-known member
Buchów
0
jak to jest automat to by Ci doszedł ale jeśli to jest cało sezonówka to mozesz sobie odpuścić . :)

essey

Well-known member
Buchów
0
skoro to pestka z palenia to nie wiesz jakiej jest płci roślina, a z faceta nie ma palenia, natomiast jesli sie okresli na kobitke to zawsze cos ci urosnie, tylko sie kokosow nie spodziewaj, juz prawie sierpien takze palenia bd mial jak na lekarstwo, a doświadczenie napewno sie przyda. pozdr:smokee:

Thomasson

Member
Buchów
0
Właśnie tak myślałem żeby się tym troche chociaż pobawić i nabrać wprawy na przyszły sezon a może jakiś mały topek będzie. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam

---------- Post added at 18:55 ---------- Previous post was at 18:53 ----------

btw. chciałem jeszcze zapytać czy facet też pachnie jak normalny siuwax??

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół