• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Outdoor-południowe Węgry

Wyszukiwarka Forumowa:

pecs

Member
Buchów
0
Witam.Mam pytanie do bardziej doświadczonych osób lub które sadziły na oucie w klimacie ciepłym kontynentalnym,z dużą ilosćią mas powietrza klimatu śródziemnomorskiego.Klimat prawie śródziemnomorski:).Mianowicie,czy ktoś kto dysponuje taką wiedzą mógłby mi doradzić:

-jakie odmiany najlepiej wsadzić?
-czy sativy się nadają na ten klimat(jakie)?
-z jakich odmian uzyskałbym dobry plon?
-czy jakieś odmiany haze się nadają?

Temperatury roczne są dość wysokie,opady podobnie jak w PL(600-900 mm) rocznie,temperatury poniżej zera są od grudnia do lutego (średnio od 0 do -3 stopni)w pazdzierniku i listopadzie przymrozki to na prawdę rzadkość,lata upalne i długie,czasami dłuższe susze.

Dziękuję z góry z zainteresowanie postem.

pecs

Member
Buchów
0
A kiedy wsadzać do gleby?taka sama zasada obowiązuje jak w PL,tuz po ostatnich przymrozkach ?wiadomo jest to wcześniej niz w PL.Czy odmiany,które dobrze się nadają na polski klimat,tam będą się rozwijać znacznie lepiej czy wręcz przeciwnie?I nadal bardzo proszę o bardziej wyczerpujące odpowiedzi na moje pytania.Dziękuje.

SzalonySzaleniec

Well-known member
Buchów
0
Wysadzaj według uniwersalnej zasady czyli jeśli w nocy temperatura nie będzie spadała poniżej 10*C. Zasada ta dotyczy głównie młodych roślin bo starsze przetrwają niższe temperatury :spalony:

pecs

Member
Buchów
0
Czy ktoś mógłby podzielić się poradami na moje wcześniejsze pytania?

A jakie polecacie mocne sativy lub mix sativa/indica na tamtejszy klimat?

Myślalem ogólnie o :
-WW
-Amnesia Haze
-Durban Poison
-White Russian
-Easy Sativa
-Maroc
-Shaman x Passion
-AK 48
-Cindi 99
-Blueberry
-Orange Bud
-Euforia
-Power Skunk
-Ultra Silver Haze

Nie wiem co wybrać,co mi dojdzie,ogólnie jestem w kropce..pomożcie..:)

S

sru

Guest
wszystko zależy kiedy dokładnie zacznie kwitnąć - jak dorwiesz haze co kwitnie pół roku to i w węgrzech nie dojdzie do grudnia

może poszukaj info na icmag może jest dział węgierski jak zapytasz się po angielsku to powinni ci odpisać co jest sprawdzonego

na bank wszystko co dochodzi w PL albo ledwo co dochodzi dojdzie ci tam - czyli durban, shaman, passion [swieta trojca ;)] orange bud, cheesy różne, wwxbb, white widow, c99 i pewnie w ch*j jeszcze różnych za***istych odmian

pecs

Member
Buchów
0
Sorki za off topa,ale mam pytanie,czy jest duża różnica w wielkości roślinki,rozwiniętym korzeniom itp(ogolnie jakości sadzonki)gdy są od nasiona pod lampami lub ,,na balkonie,, ???

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół