• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Outdoor uk | Pytania | Prosze o rady i pomoc :)

Wyszukiwarka Forumowa:

WeedManiac

Member
Buchów
0
Dobry wierczor bracia. Mam kilka pytan na temat outdoor grow w uk.
Mam kilka ziarenek z Purple Kush, ktore pochodza z nabytych topkow od znajomego. I oto pytania :

- Czy nie jest za puzno na plantacje teraz ?
- Czy warunki w Angli beda odpowied nie dla plantow ?
- Czy cos wyrosnie z tych ziarenek ?

Czytam juz na forum ponad rok, ale nie mialem okazji zrobic konta, bo tylko podziwialem wasze plantacje :p Zabral bym sie z indoor, bo w uk to jest latwe, ale niestety mieszkam jeszcze ze starszymi i narazie nie moge :/
Jak tylko przeprowadze sie na swoje, to odrazu zabieram sie za grow 4+ plancikow :p Pozdro i dzieki za pomoc i zrozumialosc.

Jak cos nie tak napisalem, to prosze dac zje*ke bo jestem ostro zaje*ny x_x

djganja

Well-known member
Buchów
0
to coś slabo czytasz te forum :p nie wiem ile ten kush rosnie ale sadze ze jest za pozno, ale lepiej jak by wypowiedzial sie ktos kto robil outy w uk, jakis automat lepiej by sie sprawdzil i na luzie by doszedl , pozatym nasionka z topkow moga sie hermic no i nigdy nie wiesz co tego bedzie, szkoda czasu i pieniedzy. a wiec do sklepu po nasionka i lecisz chopie :freak: pozdroo

WeedManiac

Member
Buchów
0
to coś slabo czytasz te forum :p nie wiem ile ten kush rosnie ale sadze ze jest za pozno, ale lepiej jak by wypowiedzial sie ktos kto robil outy w uk, jakis automat lepiej by sie sprawdzil i na luzie by doszedl , pozatym nasionka z topkow moga sie hermic no i nigdy nie wiesz co tego bedzie, szkoda czasu i pieniedzy. a wiec do sklepu po nasionka i lecisz chopie :freak: pozdroo

Dzieki wielkie za rade ;) No czytam, ale tylko na indoor :p
Zasadze te ziarenka i zobacze co z tego wyjdzie.
I tak mi nie zalezy bo to tylko ziarenka z palonka :smokee:
A jutro kupie jakies auto ziarenka dobre na klimat w uk, u dzialamy na powaznie :) Moze ktos z uk doradzil by jeszcze cus :p
Jeszcze raz dzieki, i buszek za ciebie ziomus <wodna>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół