akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Outdoor w 1/2lipca? Czy to mozliwe?

Wyszukiwarka Forumowa:

jaboll0s

Member
Buchów
0
siemano,wlasnie swiezo wrocilem z poza granicy polskiej. Udomowiłem sie juz dostatecznie zeby pomyslec o krzaku ,:> Czy jest jakis sens zasadzic skuna w plenerze? pamietając ze jest połowa SIEPRNIA... :D Mam do wyboru troche nasion,wybierzcie te z ktorymi bylbym w stanie cos wyciagnac PA(L)TA :):crazy:
-green o matic auto femi
-white russian auto femi
-AK 47 !! ( tego siałbym ,ale nie mając pewnosci zostawie na kwiecien/maj 2013):p
-Big Bad John auto femi
-big bang auto femi
-easy bud auto femi
-lemon skunk :))
-polar light #2
CZEKAM NA WASZE OPINIE :)) SKUNA MAM POD DOSTATKIEM LECZ OSIEDLOWEGO CHEMIORA :( BRAKUJE MI TEGO SWOJEGO.....
JAK NAPISZECIE MI ZE DAM RADE TO BEDZIE PIEKNA FOTORELACJA I NA POLE POJDZIE Z 5KRZAKOW :))))))

Ostatnia edycja:

sid000

Well-known member
Buchów
0
ku**a jest już sierpień ......daty się wam pomieszały czy jak teraz tylko growbox a żeby plon był w miarę ok to musi być wysiane w lipcu na początku albo w połowie ....nie wiem pomieszało się wam czy jak ?

jaboll0s

Member
Buchów
0
mi sie wydaje ze dam rade z green-o-matic to najszybciej kwitnacy skun w 55dni od kielka a posadzic zawsze warto i poczekac :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół