Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam miałbym kilka pytan odnosnie mojej roslinki prosze o pomoc jestem w temacie całkowice zielony
1. Ile tej roslince zostało do sciecia?
2. Jesli nie czy zdaze z nia na out?
3. Czy jej dolega cos?
Witam miałbym kilka pytan odnosnie mojej roslinki prosze o pomoc jestem w temacie całkowice zielony
1. Ile tej roslince zostało do sciecia?
2. Jesli nie czy zdaze z nia na out?
3. Czy jej dolega cos?
jak dla mnie przelana jak sam sk***isyn, widać że jest w jakiejś lipnej doniczce.. nie wiem na co te plastikowe wiadro.. pewnie nie ma dziur od spodu i trzyma wode. Żal, żal i jeszcze raz żal i niedobór azotu[na50%]. Pozdro
Jako iż sam jestem poczatkujący to najpierw poczytałem a później robiłem, patrząc na twoją roslinke to aż się łezka kręci jak mozna tak zmarnowac pestke l: Poczytaj jeszcze troche i później pomyśl czy nadajesz sie do tego hobby :sunny:
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.