Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Pomidorki cały czas na azofasce i biohumusie. Po ostatnich ulewach strasznie się rozrosły, największa ma ponad 170cm.
Jak oceniacie ich postęp? Jakieś rady?
Fiu fiuuu jurne te suczki Twoje ale dlaczego Panie bez LST? jak chcesz popatrzeć jak naturalnie rosną to zrób LST przynajmniej tym z przodu odbije się to też pozytywnie na nasłonecznieniu tych z tyłu nie trenowanych, chociaż ja to bym na twoim miejscu dawno wszystkie ponaginał. byle z farcikiem Wariacie jeden <peace>
Warto ponaginać im odrosty tak żeby do środka dostawało się więcej światła czy lepiej zostawić je w spokoju?
Jak duże one mogą urosnąć skoro na dzień dzisiejszy 170 cm+?
Jakie nawozy polecacie na flo?
Naginaj je śmiało Urosną pewno konkretne palmy także jak je nagniesz to będą niższe ale szersze. Polecam także SC czyli zgniatanie/łamanie łodyg, po prostu łapiesz odrost piętro pod szczytem i zgniatasz z wyczuciem tak żeby coś tam trzasło w tej łodydze. Roślinka wtedy idzie w dolne odrosty i zagęszcza się ostro, jak je zostawisz w spokoju to drabina będzie potrzebna na flo do doglądania topów:jocolor:
Pewnie pozgniatam łodygi tym, które mają wystarczająco dużo miejsca koło siebie, bo niektóre już na siebie wchodzą i boje się o plechę.
Moim zdaniem trochę je za gęsto posadziłem:sunny:
w tamtym roku miałem early skunk i naszykuj sie na pozny pazdziernik/poczatek listopada na scinke porosną w ch*j monstery do tego czasu ale i to nie dojdą w 100% obym sie mylił
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.