akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Outdor-jakie nasionka itd

Wyszukiwarka Forumowa:

macieq

Well-known member
Buchów
2
cześć
mam zamiar zamówić nasionka na outdoora, jakie mi polecicie nasionka, tak żeby było dobre ziółko, miało dużą moc i z jakiego sklepu. Większość z was poleca sklep www.canabis.fr.pl
a powiedzcie mi też jak to jest z policją, słyszałem że po 3 miesiącach od zamówienia wpadają z kontrolą, czy to prawda? Może lepiej będzie mi zamówić na kogoś czystego, tylko nie mam zabardzo na kogo :scratch:

pozdrawiam wszystkich fanów Marii :cheers:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Coś ty już z naszego forum pełno osób zamawiało nasionka nikt nie ma wpadki bo kasuja dane po zamoowieniu.... i teraz ciesza sie wysmienitym palonkiem z ich roślin...

ja ci polecam Hollands Hope lub Purple Power lub może Northern Light <--- moje 3 najlepsze kandydatki co do tej trzeciej mimo podejrzen jest chyba nawet lepsza od tych dwoch pierwszych

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Nirvana:
-top44
-hollands hope
-early misty
-maroc x afgan
-k33 x master kuch
-havaii x skunk #1
Feemale Seeds:
-purple power (ferminizowane)

[ Dodano: 2006-03-01, 14:22 ]
wiem że to długa lista , a wybór cholernie ciężki, ale to i tak nie wszystkie odmiany
godne uwagi, wymieniłem odmiany łatwe w uprawie , i dobre na polskie słoneczko :salut:

sd

Well-known member
Buchów
20
ja polecam maroc z female seeds dochodzi 15 wrzesien potrebuje dobrej gleby

maroc7.jpg

Młody

Well-known member
Buchów
0
A ja nie polecam feminizowanych. Bierz standard, poczytaj o zapylaniu roślinek i rób nasionka. 10 pestek za 80 zeta to nie to samo co 300 za free bez znaczącej utraty plonu, ale decyzja należy do Ciebie;) Jak femi to na klony, inaczej wg mnie sie nie opłaca, jak masz kase to bierz 2 paczki standard np top 44 i holland hope. Tyle ode mnie, zrobisz jak zechcesz

sd

Well-known member
Buchów
20
a ja wlasnie jestem za femi i je polecam to sie oplaca mniej wysiłku na przekopywanie niepotrzebnie ziemi pod facetów w ch*j ziemi ;] FEMI są najlepsze a jak sie chce nasionka to sie kupuje np 5 odmian femi i 1 standart

pomysl jjak sie kupuje 50 pestek z nirvany to 25 to faceci ile to kopania ziemi hehehehe
a jak kupisz 20 z female seeds orazu masz panienki

D

DaVIDeK

Guest
Jeśłi kupując feminizowane nasionka na pierwszą uprawe nie spieprze tego ?
I jakie plony są z feminizowanych pestek !!?? Ktoś może mi udzelić tej informacji ??
Aha i jeszcze coś FEMI nadają sie na OUT i nasz klimat ??

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
462
ja mówie ze standart na out a femi na indoor :)

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Jeśłi kupując feminizowane nasionka na pierwszą uprawe nie spieprze tego ?

Pewnie, że nie. To super nasionka, nie do z***ania......

I jakie plony są z feminizowanych pestek !!?? Ktoś może mi udzelić tej informacji ??
Aha i jeszcze coś FEMI nadają sie na OUT i nasz klimat ??

Myślisz czasem ?

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Ja w tym roku zamierzam pierwszy raz coś sadzić. Mam super miejscówke na out, 100% pewności, że nikt oprucz mnie tam nie wejdzie. Zamierzam posadzić ze 30-40 nasionek Passion #1 z salvia.com.pl, jak myślicie, czy to dobry wybór?

C

Canabis_16

Guest
SCun Koleżka wyżej ma racje że Femaleseeds nasiona są leprze bo nie pie****isz sie z wypatrywaniem :czy roślinka jest chłopcem czy dziewczynką: Siejesz i wiesz co ci rośnie!!! Ja w tym roku sieje Purple Power i też Female Myśle że to dobry wybur tylko nie wiem jaki będe miał plon z 4 roślin??? Jak ktoś sie orjętuje to niech pisze.............

R

rbn

Guest
sa moze jakies sklepy gdzie mozna zamowic al e nie okreslana liczbe nasion np 5 ? bo z tego co sie tam kreciłem to chyba widac ze od 10 sie zaczyna nie?

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
na cannabis.fr.pl masz z femalesseds nasiona po 4 w paczce, a te z x-line po 5 wszystkie kobietki wyrosną

[ Dodano: 2006-03-11, 01:28 ]
albo masz santa marię sprzedawana na sztuki

hlor

Well-known member
Buchów
2
SLuchajcie apropo ziaren mam zadarmo od kolesia 12 nasion Shaman'a i niewiem czy dokupowac inne czy te zasadzic co o tym sadzicie?? http://szybowce2.friko.pl/cennik.htm jest tu stronka na ktorej sa te nasionka. Prosze was o szczera ocene. Boje sie ze ta odmiana nie nadaje sie na Polskie warunki bo nikt tu jej nie poleca. POZDRO dla wszystkich farmerow :geek: :albino:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół