Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Ja uważam, że ten cały sklepik to lipa. Pewnie kolejni naciągacze. Ale skoro masz sionka za darmo, to nie zaszkodzi zasiać - najwyżej okaże się, że to siejka.
Zgadzam się w 100% co najlepsze że w cenniku jest napisane 2 razy "Rośliny przeznaczone do hodowli wewnątrz (Indoor)" mimo ze ostatnie 3 sa na out. po 2 serwer na którym jest ten sklep jest bezpłatny każdy może go mieć i zrobić sobie sklep ;] a jak myślicie czy sznujący sie sklep wziął by serwer za free bo ja raczej bardzo w to wątpie. Pozdro
Co wy z tym pierwszym razem?!?!?!?!? Jak na pierwszr raz ciesz sie z 30g z planta... nie uzyskasz niczego dobrego za pierwszym razem...
Dla mnie to kupa gó**na i wielkie kłamstwo!
Sam mam pierwszą chodowle i spróbuje wam udowodnić że pierwszy raz nei znaczy klapa! Pzdr
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.