akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Outdor-jakie nasionka itd

Wyszukiwarka Forumowa:

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
18
Ja uważam, że ten cały sklepik to lipa. Pewnie kolejni naciągacze. Ale skoro masz sionka za darmo, to nie zaszkodzi zasiać - najwyżej okaże się, że to siejka.

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Nie no odmiana jak odmiana typowa na outdoor... Też bym ją stestował, ale nie mam takich nasion :p

hlor

Well-known member
Buchów
2
Inne forum wypowiada sie ze to sprawdzony sklep a moj kumpel sam zamawial te nasiona i przyslali je normalnie. ( to forum www.trawka.piwko.pl )

farmer zibi

Active member
Buchów
0
Proponuje sprawdzic na "Czarnej liscie" moze i ten sklepik juz tam zagoscil... :)

rycerz

Well-known member
Buchów
0
a co sadzicie o Easy sativa dojdzie pod poldkim sloneczkiem? :scratch:

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Zgadzam się w 100% co najlepsze że w cenniku jest napisane 2 razy "Rośliny przeznaczone do hodowli wewnątrz (Indoor)" mimo ze ostatnie 3 sa na out. :D:D po 2 serwer na którym jest ten sklep jest bezpłatny każdy może go mieć i zrobić sobie sklep ;] a jak myślicie czy sznujący sie sklep wziął by serwer za free bo ja raczej bardzo w to wątpie. Pozdro

B

blancik5

Guest
ja polecam sklep z nirvany. mam pytanie ile plonów mogę mieć na outdoor z 6 erly budów, 5 passion#1 , 2 purple power :bounce:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
od 0- 1500 gram... ale wątpię że nawet 500 uzyskasz jak na 1 raz

H

haszyszekk

Guest
kaczor20 napisał:
jak na 1 raz
Co wy z tym pierwszym razem?!?!?!?!? Jak na pierwszr raz ciesz sie z 30g z planta... nie uzyskasz niczego dobrego za pierwszym razem...
Dla mnie to kupa gó**na i wielkie kłamstwo!
Sam mam pierwszą chodowle i spróbuje wam udowodnić że pierwszy raz nei znaczy klapa! Pzdr :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół