Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
czyli nafet jak bym ja przycinal to dupsko ??;/;/;/?? kurde z boxem nie da rady mam malutkie mieszkanko do teog pokoj z siostra :[:[:[....i chcialem sie pobawic w male conieco na parapecie Pczyli dupa ;/;/
a to czym wogule sie bedzie roznilo jak sobie posadze w domku na prapecie albo na dworze w sumie swieze powietrze itp P no nic bede sie musial powstrzymac P:[
Da sie na parapecie czemu nie, ale po co? Na balkonie prędzej, ale to sąsiedzi mogą wywęszyć. Parapet odpada bo za mało światełka, strasznie mało byś z tego zebrał.
Telewizor ukryty między korzeniami paproci, DVD między żebrami kaloryfera, toaleta w żółknących, małych k***ikach. Przytulnie masz tam na tym parapecie.
heh ja mialem taki motyw zanim na tych wakacjach co byly mialem plantacje mala z tymi wlasnie 4 kolegami a w domu na parapecie posadzilem z 2 nasion (konopi dla papuzek) i wyrosly mi takie krzaczki do ok. 50 cm rodzice skapowani wiadomo juz o co chodzi a ojca byla gadka taka zebym to gdzies przestawil z parapteu bo mamy policjanta w bloku zeby lepiej nieprzyuwazyl sadzilem to tak dla zgrywu zeby zobaczyc roslo calkiem calkiem raz mi wiedla dochodzila do siebie a potem znowu jakies inne problemy typu zolkniecie
outdor na parapecie dlaczego nie moj ziomek robi outdor na parapecie tylko ze w skrzynkach zamieszczonych za oknem i powiem calkiem calkiem ja mam outdor na werandzie ale tylko do konca kwietnia pozniej warto poszukac spota sporo zabawy i satysfakcji z pierwszych amotorskich upraw pomidorków ale razem z jesienia i plonem out przyjdzie profesjonal :]
w sumie to na parapecie ładnie roścnie... uwiezcie... mi jeden krzaczek urusł na ok 85cm hihi i byłem dumny tylko nie wiem jaka to odmiana... zawsze możesz spróbowac... nie musisz wszystkiego od razu... reszte możesz na potem.. peace
Parapetówka???? :jocolor:
No jak parapecik to może LR?
Wsadzić możesz już teraz i na święta choineczka z bombkami, niedużymi ale zawsze. :thumright: :queen:
Fajnie jak by na " POMIDORECZQ :thumleft: " zawieśić bobki, dać światełka, cukierki, itp. było by nastrojowo, dzieci by sie cieszyły, gożej ze starszymi
Uwaga! Uprawa konopi w Polsce i w większości krajów wymaga specjalnych zezwoleń lub jest nielegalna. Przed wykorzystaniem informacji zawartych na tym forum lub w innych naszych serwisach upewnij się jakie przepisy regulują uprawę w Twoim kraju.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.