akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

oUTdour w domku na parapecie ??

Wyszukiwarka Forumowa:

arch

Well-known member
Buchów
0
mnie sie wydje ze zalyz po ktorej storie ma sie okno
ja mam teraz jedno pod lampka drugie na klon a 3 mam na parapeice tak to dupnie rosnie bo u mnie sloncze kloczy sie po 11 ;-/

SMIESZNY1

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Ja mam prawie cały dzień bo okno mam od południa a przed domem pusto a niżej Wisła....czy ja nie mówię za dużo? jeszcze CBŚ wpadnie :farao:

bob_13

Member
Buchów
0
a co myslicie o posadzeniu krzaków na parapecie lub balkonie na początku kwietnia i przesadzenie ich na miejscowke na outa w maju jak juz nie bedzie przymrozkow? czy taki zabieg moze przyśpipeszyc lub polepszyc pozniejsze zbiory?? dodam ze parapet jak również balkon sa swietnie oswietlone, (obecnie mocne światło przez okolo 8 godzin). a przecież dzien wciaz sie wydłuża. i jeszcze jedno. lepiej posadzic na parapecie czy na balkonie? dodam ze nie mam przypału z sasiadami.

k0lek

Well-known member
Buchów
0
Śmiało możesz sadzić :queen:

Na balkonie lepiej..

Dziki

Well-known member
Buchów
0
a czy roślina nie przeżyje szoku jak np. przez 2 miechy bedzie w boxie a potem trafi do lasu??

Fernandoo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
nic jej sie nie stanie chyba ze jakies zwierzatko ci je zje :D

Sound

Well-known member
Buchów
0
sam mam narazie na parapecie ale w połowie kiwietnia na out idą :p

c57

Member
Buchów
0
Tak na parapecie wypali, ale jedynie Lowrider, którego pestki są drogie; chyba że sobie załatwisz ;)

Łoś

Active member
Buchów
1
Ja posadziłem dwa planty z towaru na parapecie. Planty maja już ok 4-5 tyg. i bardzo dobrze sie rozwijają. Narazie musze przesadzic je do wiekszych doniczek, bo teraz są w litrowych. Parapet mam od południa, więc słonice mam przez cały dzień. Ten mniejszy to na 100% jakiś skunk, bo smierdzi strasznie od 2 tyg weg., a ta wyższa to pewnie jakas sativa (pachnie bardzo delikatnie, tak owocowo). Zastosowałem FIM i mam zamiar LST (ale to po przesadzeniu). Za ok. 2 tyg. zacznę chowac planty do szfy na noc żeby stworzyc im 12/12, mam nadzieje że wtedy zakwitna i bede miał troche palenia na początku wakacji. Bo na out już posadziłem i z box'a tez bedzie małe co nieco :queen: Parapet/belkon to dobre rozwiązanie dla tych którzy maja okno od południowej strony i w ten sposób mogą dostaczyć odpowiednią ilośc światła :pr:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół