- Buchów
- 8
Witam wszystkich, dziś dnia 05.07 mieszkając w Szwecji, gdzie dzień jest w lato naprawdę bardzo długi, można powiedzieć że są tutaj białe noce chce przeprowadzić test na odmianie która zamówiłem z holenderskiego serwisu Azarius.se z banku Dutch Passion 3x Outlaw Amnesia, przesyłka tutaj szła bardzo długo była wysyłana przez rozne państwa i doszła bardzo nie dawno co jest bardzo późno na wysiewki postanowiłem jednak je wysiac w tak późnym terminie, ogólnie pogoda tutaj jest bardzo ciepła lecz zdarzają się dni ulewne moim pierwszym pomysłem jest out, chodz w obecnej chwili mam jednego lowryder #2 w stadium życia około miesiąc i 10 dni i obecnie siedzi w mini szklarence i całkiem fajnie się rozwija
low jest automatem , i szkolenka fajnie mu służy, chodz czasem temperaturka sie zwiększa lecz jest stabilnie, dziś kieleczki poszły w doniczki i to jest ich pierwszy dzień w ziemi, z uwagi na to że szukając fotorelacji "outlaw dutch Passion " nie natrafiłem na żadną polska fotorele, postanowiłem podzielić się. Jest to również pewien eksperyment, sprawdzenia późnego sadzenia za Bałtykiem gdzie dni białe są naprawdę intensywne, zobaczymy jak sobie poradzą
, zastanawiam się również czy nie użyć również kolejnej szklarenki na nie bo moim Skromnym zdaniem naprawdę polepsza wyniki, lecz nie zapominajmy o wentylacji, dodam foto szklarenki gdyż to malutka przenosna foliowa forma. Wszystko się okaże z czasem.
Ponieważ jest to fotorelacja, iż również też nie uważam się za jakiegoś najwiekszego fachowca też chetnie wysłucham waszych rad, co 3 dni będę dodawać relacje z przebiegu moich dwóch Outlaw. Zamówiłem 3 nasionka oraz dostałem gratis jedno auto mazar lecz moim błędem kiełkując zaniedbaniem 1 outlaw i auto mazar zostały spisane na straty, 2 zdrowe kły poszły w ziemię kupne dla dobrych kwiateczkow. Na tą chwile fajnie się prezentują
dodam że chciałbym na 1 zrobić lst na drugim tradycyjnie zostawić prosciutkiego krzaczka, sam chce poznać efekty ponieważ nie jestem 40 letnim doświadczonym growerem i zbieram doświadczenie
za 3 dni aktualizuje, pozdrawiam.
Link do kiełków : https://azarius.net/seedshop/dutch_passion/outlaw-dutch-passion-feminised/
Chciałbym dodać że napisałem kiedyś posta o moim low lecz nie zbyt komunikatywnie podszedłem do sprawy z uwagi na duże zamieszanie prywatnych spraw, więc wrzucam foto szklarenki, obecna kondycje mojego low , kiełki są pierwszy dzień w ziemi także nie wrzucam fotek, pierwsze za 3 dni
Lowryder ze szklarenki, proszę o info co o nim sądzicie
Ponieważ jest to fotorelacja, iż również też nie uważam się za jakiegoś najwiekszego fachowca też chetnie wysłucham waszych rad, co 3 dni będę dodawać relacje z przebiegu moich dwóch Outlaw. Zamówiłem 3 nasionka oraz dostałem gratis jedno auto mazar lecz moim błędem kiełkując zaniedbaniem 1 outlaw i auto mazar zostały spisane na straty, 2 zdrowe kły poszły w ziemię kupne dla dobrych kwiateczkow. Na tą chwile fajnie się prezentują
Link do kiełków : https://azarius.net/seedshop/dutch_passion/outlaw-dutch-passion-feminised/
Chciałbym dodać że napisałem kiedyś posta o moim low lecz nie zbyt komunikatywnie podszedłem do sprawy z uwagi na duże zamieszanie prywatnych spraw, więc wrzucam foto szklarenki, obecna kondycje mojego low , kiełki są pierwszy dzień w ziemi także nie wrzucam fotek, pierwsze za 3 dni
Lowryder ze szklarenki, proszę o info co o nim sądzicie

Ostatnia edycja: