- Buchów
- 6,061
- Odznaki
- 13
Witam wszystkich konopnych wariatów. Kolejny sezon rozpoczęty, oby ten rok był bardziej szczęśliwy niż zeszły i żeby poszło tak jak powinno. Kolejny raz cały projekt leci na pestkach z forum. Jak nigdy do tej pory mocno pociskam z automatami które jakoś nie były moją mocną stroną. Ale czas to zmienić. Wracając do tematu. Spoty znane, skoro się sprawdzają od lat to liczę że znowu będzie ok. Odmiany sezon/fast i auto
OS @d3bza
Super Skunk
Top Purple Domina
Pinato af
OS @grzes
Guerilla Gold
Himars af
@Ayahuaska
Quick Strawberry
Black Kush
Appalachian OG
Grape HP
Hans Solo
Strawberry AK
Ghost
Marmalade Z
OS Saul (chyba tego usera już nie ma z nami)
Mix UEL
Green Crack
Biogenetic
Critical S6
Purple Punch S6
Hindu Kush
OS @Perliczka
Pineeaple Diesel af
Pineeaple Diesel x Oreoz af
Pineeaple Diesel x SFV OG af
OS @Eko
Lilak af
Lilak x Hammer Time af
Acid Snow af
Acid Snow x Bubelgumy af
Dary od @Forgetmenot
Wiem tyle że na genach Mullum Super 5, ale nie wiem jak ochrzcił swoje dziecię
Będzie to też af.
Nawóz to tylko kurzak, stymulator jak u większość na forum to Asahi Sl, hydrożel i może w tym sezonie popryskam czymś naturalnym na grzyba, o ile w ogóle. Sezono-fasty w liczbie 81 sztuk kiełkowałem od 4.20(wiadomka) i 3 maja poszły na spoty. Dzień przed desantem
Kilka fot z desantu
No i tak sobie rosną, aktualnie w wodzie pływają już pestki automatów(około 120sztuk), planowany desant będzie około 15 maja. Puki co to chyba tyle w temacie, oby mam się panowie i panie. Do następnego.
P.S. dziwnie pusto z fotorelkami, zazwyczaj to z początkiem kwietnia było ich już więcej...
OS @d3bza
Super Skunk
Top Purple Domina
Pinato af
OS @grzes
Guerilla Gold
Himars af
@Ayahuaska
Quick Strawberry
Black Kush
Appalachian OG
Grape HP
Hans Solo
Strawberry AK
Ghost
Marmalade Z
OS Saul (chyba tego usera już nie ma z nami)
Mix UEL
Green Crack
Biogenetic
Critical S6
Purple Punch S6
Hindu Kush
OS @Perliczka
Pineeaple Diesel af
Pineeaple Diesel x Oreoz af
Pineeaple Diesel x SFV OG af
OS @Eko
Lilak af
Lilak x Hammer Time af
Acid Snow af
Acid Snow x Bubelgumy af
Dary od @Forgetmenot
Wiem tyle że na genach Mullum Super 5, ale nie wiem jak ochrzcił swoje dziecię
Będzie to też af.Nawóz to tylko kurzak, stymulator jak u większość na forum to Asahi Sl, hydrożel i może w tym sezonie popryskam czymś naturalnym na grzyba, o ile w ogóle. Sezono-fasty w liczbie 81 sztuk kiełkowałem od 4.20(wiadomka) i 3 maja poszły na spoty. Dzień przed desantem
Kilka fot z desantu
No i tak sobie rosną, aktualnie w wodzie pływają już pestki automatów(około 120sztuk), planowany desant będzie około 15 maja. Puki co to chyba tyle w temacie, oby mam się panowie i panie. Do następnego.
P.S. dziwnie pusto z fotorelkami, zazwyczaj to z początkiem kwietnia było ich już więcej...
Ostatnia edycja: