- Buchów
- 1,513
- Odznaki
- 6
Swietne te sezony , piekne i geste , ciesza oko.
Oj bedziesz mial co robic za 3 miechy
Mam nadzieję że jednak sraczka dopadła tego jeleniowatego i nie pokusi się na więcej...Tobie życzę, żeby już nic więcej nie obskubały, chociaż jak tak im zasmakowało jedzonko to może być już cięzko
Dzięki PanieA ale jeśli na tą jesień wszystko dopisze,to za rok robię rozpie**** na co najmniej 100 fastomatów. Jak się bawić to się bawić.Swietne te sezony , piekne i geste , ciesza oko.
No widzisz, ja nakarmiłem złodzieja a raczej kogoś kto mi chyba chciał na złość zrobić bo po co komuś ciąć planty,tak czy siak spot całkowicie spalony.Wiadomo że na oucie takie prawa i wszystko może się od***ać. Co by nie było wolę nakarmić zwierzęta niż złodzieja, wiadomo. A swoje i tak będzie.
Dzięki, jak bym szybciej startował to pewnie miałbym szanse na takiego olbrzyma, moc jest od samego kiełka. Mam nadzieję że plon będzie smacznyU mnie w zeszłym roku ten OG miał blisko 3m, wielkie suki rosną.
Fajnie Ci to leci. Pozdro !
Od Big Seedbank, jest napisane, dostałem na próbę od GanjaFarmer.pl , generalnie sativy jak Durban wysokie rosną, sam miałem 3m kolosa, a OG jest hybrydą. Mam nadzieję że efekt lekko indyjkowy będzie.Od kogo polecacie tego OG Kush?? Mam durban posion +/- 2m za***ista suka (poszła w zwysz i w szerz) podobają mi się takie duże suki .