akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

# owe impresje ,, dawno temu w innej Galaktyce '' też i w tej też ...

Wyszukiwarka Forumowa:

Ledowy

Well-known member
Buchów
350
Odznaki
3
Moze i nie jest tip top , ale kulka na samej górze niczego sobie :D
Od samej gory (kulka)

○Hasz zebrany z narzędzi i łap przy trimowaniu mokrych roslin ,mało ale bedzie ogień:) plastyczny,strasznie lepki i mega słodki mocny owocowo haszowy zapach

■Po środku Hasz z liści przytopowych i odrobiną wiatraków. Zbijany na ciepło za pomocą czoła i stołu.
Twardszy ,ale nadal plastyczny o ładnym zapachu haszyku z bramy w latach 90`

□ na samym dole Hasz z wiatraków sypki, ciężej było zbić. Ubijany miedzy młotem ,a kowadłem w czeluściach Orodruina nad ogniem wiecznego mordoru.
Paździerzowaty o zapachu haszu moczonego w makumbie ,ale i tak jestem podjarany . Bardzo mocno grzany , chamsko ubijany by byl w jednej kości ,a nadal kruchy

Otrzymane za pomocą wytrzepania nad szklanym stołem (środkowa i Dolna kostka) nie rozdrobnionego materiału mrożonego kilka godzin, umieszczonego w plastikowej misce która zakryłem siatką 150 mikronów
14077.jpg

Ostatnia edycja:

plejerone

Well-known member
Weteran
Buchów
3,556
Odznaki
2
Nie no sztuka w pełnej okrasie. Nie widziałem takiego czegoś jeszcze ale jaram się opór

Ledowy

Well-known member
Buchów
350
Odznaki
3
Nie no sztuka w pełnej okrasie. Nie widziałem takiego czegoś jeszcze ale jaram się opór
Jak sie porządnie upapudrasz buchem i obejrzysz te dzieła to dopiero czuć energię ktorą autor chciał przekazać :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół