• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Późna ścinka

Wyszukiwarka Forumowa:

lechu1114

Member
Buchów
0
Mam rośline która kwitnie już od jakiś 2-3 tygodni, to jest jakiś OP-MIX i w połowie sierpnia bede wyjezdzał do pracy i wróce dopiero w pierwszym tygodniu października czyli po jakis 10 tygodniach kwitnienia.

1. Co się stanie z rośliną jeżeli zetne ją tak późno?? Będzie wogóle co zbierac??

2. Czy podawanie teraz dużych dawek azotu opóźni zbiory czy tylko zmniejszy plon??

3. Wczoraj byłem na spocie i pomidorek dostał taką mieszankę: pół litra biohumusa+wapno ogrodnicze+biopon na kwitnienie+planton k a więc najpierw zrobiłem a później zapytałem o ten azot czy opóźni.

Zrobiłem parę fotek:

Dodam że ostatnio wywaliłem 4 męszczaki na 5 roślin które miałem i to jedyna damka ktora mi została i nie ukrywam bardzo mi zależy na niej <joint>

D

delete

Guest
moim zdaniem to ci przekwitnie ale fachowcem nie jestem. Azot raczej nie zadziała jako spowalniacz na to bym nie liczył.

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
Ja bym wolał ściąć wcześniej niż miałaby przekwitnąć, ktoś miałby ją zjeść lub ukraść w tym czasie...

Ischar

Well-known member
Buchów
2
nie boj nic jak bedziesz scinal w 1 tygodniu pazdziernika normalnie kwitna okolo 8 tygodni te najszybsze ale na zewnatrz potrzymac je trzeba z 9 wiec ogolnie 10 tygodni nic im sie nie stanie pozdro

---------- Aktualizacja posta 14:33 ---------- Czas poprzedniego posta 14:32 ----------

Ja bym wolał ściąć wcześniej niż miałaby przekwitnąć, ktoś miałby ją zjeść lub ukraść w tym czasie...

teraz czy za 2 tygodnie nie bedzie jeszcze co zbierac ...

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Ja bym wolał poczekać. Ale to ryzyko bo nie wiadomo, jaka pogoda będzie...

lechu1114

Member
Buchów
0
Plant jest dosyć zadbany ma zaaplikowany hydrożel do gleby ogólnie wytrzymał raz ponad 2tyg bez opieki i nie wykazal wiekszych niedoborów.

W sumie w pazdzierniku gdy juz nie bedzie tyle roslinnosci to bedzie łakomy kąsek dla zwierząt... Szkoda mi tekj roślina bo ma aż 5 głównych odrostów po FIMie :(
Mi wygląda na sative a one mają chyba dłuższy okres kwitnienia

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół