• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

późno wysadzone automaty. czy dojdą ?

Wyszukiwarka Forumowa:

PoprostuCzłowiek

Well-known member
Buchów
0
witam. mam kilka wr af i lr#2 af z f2seeds.fr.pl ktore 2-4 dni temu wyszly z ziemi i kilka ktore jeszcze sie nie pokazaly.mam pytanie czy nie za pozno zasadzilem, czy dojdą i czy bedą mocne? czytalem jakas prognoze pogody i w pazdzierniku przez 3,4 dni temperatura bedzie od 3 do -2 w nocy. czy da sie cos zrobic zeby wychodowac je chociaz na tyle zeby kopaly? czy jakas mini szklarnia pomoze ? slyszalem ze wr znosi niskie temperatury
prosze o odpowiedz bo strasznie sie martwie ze beda slabe i nic z tego nie bedzie. chce wiedziec na czym stoje. z gory dzieki
:bongo4:

D

delete

Guest
Słabo widze tą uprawę. Jak pogoda dopisze zdejmiesz kilka g ale nie nastawiałbym się na jakiś wypas. Pogoda już nie ta, za chwile będziemy mieki wrzesień...
powodzenia

W1N

Well-known member
Buchów
0
Ja mam 2 tygodniowe, by pokazać wszystkim, że dojdą. Ubezpiecz się w coś na pleśń i ew. Ripen. Lepiej żeby miała dojść po Ripenie, niż w ogóle.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół