akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Póżny out 2012.Jak myślicie zdąże

Wyszukiwarka Forumowa:

zielony liść

Active member
Buchów
0
Elo farmerzy.
Moje roślinki to
2x easy sativa x shaman fem od GGS
3x kali misty reg ale wyszły same panny(SZCZĘŚCIE)
1x durban poison panna
nawozy jakie stosuje to florowit,planton k.Pod planty podsypałem pokruszone skorupki z jajek działa kak wapno Jeszcze dokupię oprysk asashi sl.
planuje zrobić na kilku FIMA i LST
Roślinki troche przeżyły.Przez 1,5 miesiąca rosły w pół litrowych doniczkach zatrzymały sie w rozwoju ALE NA SPOCIE ŁADNIE ODBIŁY. Na spocie sa od 3 tygodni.Jak myślicie zdążą dojść
Pierwsze dwie to ESxSHAMAN FEM

za tydzień wrzuce zdjęcia pozostałych dam.
Zapraszam do komętowania i czekam na rady.
PZDRO I Z FARTEM ZIOMKI

Ostatnia edycja:

marcysia

Well-known member
Buchów
0
zdaza dojsc tylko beda mniejsze co najwyzej ale moga jescze urosnac w chuuj :salut:

zielony liść

Active member
Buchów
0
Dzięki za odpowiedz ziomek wieczorem wrzuce jeszcze pare fotek.Z***ki i komętaze mile widziane.pozdro i kilogramów życze ziomki.JAK COŚ ROBICIE TO RUBCIE TO Z SERCEM A DOSTANIECIE TO NA TACY:yeahh:

cannabishealsme

New member
Buchów
0
jedno pytanko skad wiesz ze te kali mist to panny juz sie okreslily? zapodaj jakies zdjecia jak mozesz

zielony liść

Active member
Buchów
0
Tak kali misty pokazały płeć sam sie dziwiłem że tak wcześnie fotki wrzuce w piątek.POZDRO

D

delete

Guest
Z***ki i komętaze mile widziane.pozdro i kilogramów życze ziomki.JAK COŚ ROBICIE TO RUBCIE TO Z SERCEM A DOSTANIECIE TO NA TACY
Lepiej poka foto swoich pociech, ocenimy ile kg zdejmiesz :lol3:
Popracuj nad ortografią, masz teraz wakacje, dużo wolnego czasu? Przyłóż się bo na kilogramy trzeba zapracować ;)

zielony liść

Active member
Buchów
0
Przyznaje mam małe problemy z ortografią.A fotki będą w piątek spota mam 100km od domu.będe jeżdził na spota co tydzień lub dwa.Dla mnie nie liczy się czy ściągne 10g czy 1000g liczy się że swoje a nie dilowe.Angażuje się w to co robie,więc myśle że się uda.PZDRO

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół