akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Płeć dziecka :D

Wyszukiwarka Forumowa:

baking time x3

New member
Buchów
0
Siema, potrzebuje pomocy w rozpoznaniu płci mojego jednego jedynego osobnika. Nasionko znalazłem w paczce z jaraniem przez co mogę stwierdzić że nie było feminizowane i jest to pełnosezonówka. Chciałem się zapytać was moi drodzy eksperci czy czasami nie pokazał już płci gdyż już trochę urósł i może już zdradził cechy któych ja nie moge rozpoznać.

Oto jego zdjęcia
widoczne są małe białe włoski na łodydze i słyszałem że tylko żeńskie okazy pokazują włoski.

18.jpg

19.jpg

Noname97

Well-known member
Buchów
0
Przecież on ma maksymalnie z 2-3 tygodnie. Jeżeli to pelnosezonowka to do pokazania płci jeszcze brakuje dosyć dużo czasu, więc na razie nie można stwierdzić czy to żeńskie czy męskie.
Zrób zdjęcie tych włosków pokaz, ale jeżeli na lodydze to możliwe, ze to zwykle wlochy, czyli jak w każdym krzaczku nawet 1-dniowym.

Buzdi

Active member
Buchów
0
Ja nie potrafie zlokalizować stożka wzrostu na tej roślinie <rotfl>
W każdym razie preflovery nie mają raczej szans pokazania się na tak młodej roślince, także z rozpoznaniem płci musisz jeszcze poczekać.
Jakbyś się zastanawiał jak wyglądają preflovery to na wiki.haszysz napewno znajdziesz, płeć żeńska od męskiej różni się na pierwszy rzut oka.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół