• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Płeć i zbiory

Wyszukiwarka Forumowa:

Marionek

New member
Buchów
0
Cześć,
Piszę temat, bo odp. mi nie działały - nie mogłem dodać foto.

Pomożecie mi określić płeć? Mam już swój typ, ale chciałbym usłyszeć odpowiedź od fachowców. Jeśli to żeńska, to dajcie znać kiedy mogę zbierać :) Z góry dzieki za odp!

https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?pos=-318018

---------- Aktualizacja posta 00:22 ---------- Czas poprzedniego posta 00:21 ----------

Cześć,
Piszę temat, bo odp. mi nie działały - nie mogłem dodać foto.

Pomożecie mi określić płeć? Mam już swój typ, ale chciałbym usłyszeć odpowiedź od fachowców. Jeśli to żeńska, to dajcie znać kiedy mogę zbierać :) Z góry dzieki za odp!

https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?pos=-318016

'Botanikk'

New member
Buchów
0
ojj chłopie bez urazy ale wróć się do przedszkola i nie zadawaj takich dennych pytań.. bang! yo:spalony:

Marionek

New member
Buchów
0
Dobra stary, powiedz mi lepiej kiedy mam to zbierać ;) ?

---------- Aktualizacja posta 02:09 ---------- Czas poprzedniego posta 00:40 ----------

Dajcie znać kiedy najlepiej zebrać!

orzech1903

Member
Buchów
0
patrz na trochimy kiedy będę mieszane brązowe i mleczne to tnij wtedy ziele ma najlepszą moc (według mnie) <shiza>

czmiel

Member
Buchów
0
Co to za odmiana Ci tak ladnie zakwitla i kiedy sadziles i jak o nia dbales.
Pozdrawiam

czmiel

Member
Buchów
0
Coo ty chłopie nigdy topów nie widziałeś :freak2:
Jestem na etapie rozdziwiczania :) Mam u siebie dwie laski automaty, chucham dmucham na nie, w 30 dniu mimo ze byly slabe zaczely kwitnac i raczeja nie osiagne takich topow. Moje to takie malutkie, :zjarany:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół