nasiona marihuany

Płeć???

Wyszukiwarka Forumowa:
M

MILKA

Guest
Mam następujace pytanie!
Dostałem kilka ziarenek nie wiem jakiej one są płci ale co trzeba zrocić żeby wszystkie beły żeńskie?? bo jak sie orietuje to konopia nie jest obojnakiem i nie roską na niej kwiaty żeńskie i męskie?? prosze o odpowiedź!!!

sd

Well-known member
Buchów
20
Nieda sie nic zrobić żeby były tylko żeńskie ,nasionka mają już to w genach czy są zeńskie czy męskie prawdopodobieństwo to 50/50 ,wyjątek to nasiona feminizowane

growmen

Well-known member
Buchów
0
Niestety musisz uzbroić się w cierpliwość zasadzić nasionka i czekać :D chciałbym aby mozna było rozpoznac nasionka po wyglądzie ale nie ma tak łatwo. pozdro

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
cos czytałem o manipulacji fotoperiodem na veg, ale pewnie to bedzie bajka bo plec rosl jest zapisana na nasionku w gornym lewym rogu :mrgreen:

growmen

Well-known member
Buchów
0
koyot napisał:
plec rosl jest zapisana na nasionku w gornym lewym rogu

a jakby to delikatnie rozciąć i pod mikroskop moze wtedy bedzie mozna stwierdzic jaka płęc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M

MILKA

Guest
To dzieki za odpowiedź!! szkoda że konopia nie jest obojnakiem to by zostawały tylko kwiaty żeńskie a męskie pod noz :!:

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
jak chesz to mozesz manipulowac fotoperiodem i bedziesz mial obojniaka :) ale niewiem czy ci to wyjdzie na dobre :D

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
herm to bez kitu ostatnia rzecz jaką chcialbys miec :D:D

M

MILKA

Guest
A jak mój kolega dopiero co się dowiedziałem ma juz na waciku 9 dni i jeszcze nic nie wyrosło aż się ździwiłem?? co to znaczy???

M

MILKA

Guest
I jak sądze z tego ziarenka już nic nie wyrośnie??? tak?? a jak długo może byc nasionko na waciku???

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
mi najpuzniej wykielkowalo po 2 dniach, ale pewnie moze to zxajac jeszcze dluzej jednak 9 dni to juz przesada

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół