nasiona marihuany

paczka do anglii

Wyszukiwarka Forumowa:
K

kejtii

Guest
:D jest to moj pierszy chyba post i do tego nawet nie wiem gdzie go moge napisac a problem mam dosc spory a mianowicie -->kumpel siedzi w angli i tak wpadl na pomysl aby mu wyslac troche "baki" troche "nosa"i kilka "bletek" i Tu zaczyna sie problem wie moze ktos z Was jak mozna wyslac paczke z taka zawartoscia bezpiecznie ?? aby nie wpadly mu psy na chcate i nie zamknely go ???szukam wszedzie informacji i nic nie moge znalasc !!prosze chodzby o informacje czy takie paczki sa przewietlane czy sa sprawdzane w jakis inny sposob !!!z gory dzieki !pozdro
p.s.i jeszcze sie zamotalem napisalem post na koncie mojej siorki !!!heheh

K

kkk36

Guest
cze
rzeby nie było zapachu kup pojemniki prurzniowe, a jerzeli hodzi o prześwietlanie to owiń towar w folie alunminiową obklej paczke dokłoadnie taśmom, i są jeszcze takie środki przeciw psom itd to wsyp między paczke a papier albo zrub płyn i oblej lekko paczke z zewnątrz
powinno sie udać

ale nie namawiam do takich działań

K

kejtii

Guest
:D a pieprz czy pieprz rowniez podziala na psy w podobny sposob jak te srodki :?:

H

haszyszekk

Guest
Lepiej zrób tak... wyślij mu dwie paczki... bletek itp przecież ci nie zatrzymają...
A Mj podziel na kilka części, wloz do plastikowych torebeczek tak żeby były tozpłaszczone, weź bułke, posmaruj masłem (obficie), dodaj plaster jakiejś wędliny i posadź tam Mj. Kanapki owiń w folię aluminiową i taka specjalna kucharską, która teoretycznie nie powinna przepuszczać zapachów... Możesz owinąć to w jeszcze kilka torebek, owinąć w szmate, użyć jakichś tanich perfum, szczelnie upakować do paczki i wyslać na drugi dzień... i jusz! Przeczytałem coś takiego na jakiejś anglo języcznej stronce i podobno sie sprawdza... zanim oni poddadzą to kontroli to masło i szynka powinny skutecznie zatrzymać aromat mary... oczywiście chodzi o to żeby nie były świerze... co do perfum to weź jakiś kwatowy zapach...
Troche dużo roboty, ale lepiej sie zabezpieczyć ;-)
Swoja drogą takie kanapeczki ucieszą twojego kumpla... tylko go uprzedź że może być nie za ładny zapach po otwarciu ;-) no i oczywiście zapakuj Mj tak żeby nie dostała "aromatu" masła i szynki...
Sposób podobno sie sprawdza, chociaż jest żadko stosowany pzdr

[ Dodano: 2006-02-10, 23:41 ]
P.S. Nie żałuj też taśmy... tylko nie za dużo jej na paczce bo to będzie dziwnie wyglądać pzdr

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
koles jest w anglii i nie moze sobie tam palenia zalatwic? kiedys kumpel wlasnie przywiozl z tamtad nieco stuffu, coprawda ja sie na palenie nie zalapalem ale byla to biala odmiana a 4 kumpli 2 szklami sie zmasakrowali...

taki ot ode mnie...

G

Green

Guest
koles jest w anglii i nie moze sobie tam palenia zalatwic?

no dokladnie dlaczego on sobie tam nie zalatwi palenia
tam dostep do palenia jest jeszcze latwiejszy niz u nas i jaranie jest o wiele leprze
niepolecam tylko haszu bo hasz tam sprzedawany to scierwo mieszane ch*j wie z czym zeby tylko bylo go wiecej a jakos jest do dupy bynajmniej takie sa moje odczuca po spedzonym tam czasie

battleangel

Well-known member
Buchów
2
Może i jakbyś zrobił tak ja pisze bogusik2 to by się udało, ale nie radze wysyłać staffu paczkami. Bo mozesz się doigrać.... Pozdro

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Koperta bąbelkowa, a w niej 0.5g ziółka i 15 nasion. Doszło bez przypału, chociaż podobno od tego samego kolesia jeden list zwinęła policja i była jakaś tam wpadka. Nie znam szczegółów. List z USA.

H

haszyszekk

Guest
0,5 grama?! po kiego wysyłac taką ilość??? juz lepiej sobie zrobić koktail z gałki muszkatałowej... ochydny ale daje kopa ;-) pzdr

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Koleś wysyłał kupę takich 0.5g i nasionek do Polski. Ten typek to amerykańska Polonia, wspierał biednych Polaków.

H

haszyszekk

Guest
Moja rodzinka z USA sie nie odzywa w ogóle... nadęte ćpuny jednym słowem, a anglii ciocia czasem przyśle kilka funcików a reszta jaką znam to uduchowiona polonia która słucha Radia maryja i modli sie częściej niż je... Słabiutkie kontakty mam poza polską ;-( pzdr

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
no n!x palonko bylo boskie :) widac ze nie z polski :) kurde w 4 sie tak zmasakrowalismy 2 lufkami lajcikowo zbitymi (po 2 buszki) kurde mialem taką pizdeczke (a raczej wielka piździochę) ze polacy grali w siatke i nie wiedzialem ktorzy to sa nasi :p bo jedni mieli biale stroje a drudzy czerwone :] i na sam koniec meczu sie dopiero spytalem ktorzy to nasi :] a caly mecz obejzalem :p acha paliśmy to w piwnicy (w bloku) i wpadlismy na pomysl ze przejdziemy ja cala po ciemku :p wiec zgasilismy swiatlo i szlismy :) kumpel mierzyl czas szlismy prawie 10 min i wszyscy sie powywracali itp itd. nagle zapala sie światło a my jesteśmy 2-3m od włacznika z kad startowaliśmy :joker:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół