• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pada deszcz , podlewanie planton K .

Wyszukiwarka Forumowa:

Kicajek

Active member
Buchów
0
Moje pytanie brzmi czy jezeli co drugi dzien pada deszcz po 1-2 godz , a potem jest roche slonca czy mozna podlewac plantonem K ?

Od ostatnich 3 dni tem. wynosi kolo 20 stopni . Wieje wiatr . Prosze o szybka odp.

E

Eszterebeszte

Guest
Wątpię aby miało to jakiś sens bo wody mają nadmiar, a jeśli podlejesz to i tak zaraz deszcz wypłucze nawóz

Green_Mist

Well-known member
Buchów
0
Jeśli jesteś pewien, że będzie padać to możesz użyć nawozu w większym stężeniu. Nie wiem jaka jest zalecana dawka, ale przyjmijmy na 1 ml. Zamiast rozpuszczać 1 ml na 1 l wody rozpuść 1 ml w 0,5 l wody i podlej tym roztworem. Deszcz go rozcieńczy i powinno być ok.

E

Eszterebeszte

Guest
Ale nadmiar wody może im zaszkodzić... poczekaj te pare dni aż przestanie padać dzień w dzień

ITSA

Well-known member
Weteran
Buchów
5
ja bym rozsypał dawke plantonu w około i deszcz to rozpuści daj także dolomit z opisu wynika że masz pogode jak ja i dziś posypałem syto dolomitem w około +azofoske bo ma wszystko a jak przestanie padać to podleje nawozem z composany bo ma wszystko

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół