- Buchów
- 0
przecież jest napisaneBlant napisał:Na tym siedzi tarantula czy tak się na***ałem? Hyhy dżungla...
Pozdro r:76 dzień 39 flow feat. T. blondi 8 wyl.
przecież jest napisaneBlant napisał:Na tym siedzi tarantula czy tak się na***ałem? Hyhy dżungla...
Pozdro r:76 dzień 39 flow feat. T. blondi 8 wyl.
Ptasznik Tarantule są duuużo mniejszeBlant napisał:Na tym siedzi tarantula
ja mam 2 ptaszniki , kiedys sie za***iscie bałam pająków, ale wszystko przeszło. Do niedawna miałam 3, ale jeden jest na wolności P, zastał wysłany z misja wpie****enia cie.P napisał:Jestem pewny, że gdyby mógł, na pewno by mnie pier****.
Wróci z twoim przećpanym mózgiem w swoim ogromnym pysku.P napisał:Spalę sk***ysyna. Nie spodziewaj się jego powrotu.
Wróci z twoim przećpanym mózgiem w swoim ogromnym pysku.
dlaczego? To są zwierzątka nie sstwarzające dla nikogo zagrożenia. Ludzie trzymają w domu róże rzeczyurban napisał:Tego kurestwa powinien byc zakaz trzymania w domu.
ale wystarzająco duży zeby chwycic twój mózgP napisał:Ma zbyt mały ryj, żeby chwycić choć twoją wagine.
wydaje ci się, to ty jestes mistrzemP napisał:Właścicielka ma za to wystarczająco duży pysk.
przy okazji jak spotkamy sie pod LO na kilińskiego Moze skonczymy juz offtopowac? Dalsze rozwijanie tego tematu nie ma żadnego sensu.P napisał:Przybądź i mi go wygryź.
Tak , tylko jak cie kot ugryzie to niezdechniesz :sunny:rastaDZAsta napisał:dlaczego? To są zwierzątka nie sstwarzające dla nikogo zagrożenia. Ludzie trzymają w domu róże rzeczy
Myślisz ze ja trzymam w domu śmiercionośne pająki? Nie! Ugryzienie tego pająka mozna porównac z ugryzieniem komara.urban napisał:Tak , tylko jak cie kot ugryzie to niezdechniesz