• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pakistan Ryder - długo to jeszcze potrwa?

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

Nieogarnięty

Member
Buchów
0
Yo, jestem nowy, od 25maja obserwuje wzrost mojej pierwszej roslinki (data wyjscia na powierzchnie juz na miejscówce). Ostatnimi czasy zauważyłem, iż gąsienica zaczęła się przeobrażać w pięknego motyla. Jak sądzicie, ile jeszcze jej zostało?

DSCF8231.JPG
DSCF8239.JPG
DSCF8245.JPG

chudyrok

Well-known member
Buchów
0
ładniutka ale jeszcze mała tak z miecha mysle ale trzeba to dogladac daj fotki za np 2 tyg ale szykuj sie na 5tyg

________________edit:
nie patrz co pisza tylko na to co masz w glebie nie polecam ciac go przez najblizsze 3 tyg bo na pewno ziołko nie dojrzałe bedzie i mało i słabe fuuuu

Ostatnia edycja:

Nieogarnięty

Member
Buchów
0
ładniutka ale jeszcze mała tak z miecha mysle ale trzeba to dogladac daj fotki za np 2 tyg ale szykuj sie na 5tyg
fakt ze to jest automat nie robi zadnej roznicy? Na stronkach podaja ze dochodzi od 45 - 55 dni. Ta już ma prawie 60 dni :(

distorted_scientist

Active member
Buchów
0
fakt ze to jest automat nie robi zadnej roznicy? Na stronkach podaja ze dochodzi od 45 - 55 dni. Ta już ma prawie 60 dni :(

oczywiście, że robi różnice. Gdyby to nie był automat to musiałbyś czekać do września co najmniej. Automaty na outdorze rosną do 90 dni. Trzymaj go jeszcze, dbaj i zbierzesz więcej lepszego palenia ;)

Nieogarnięty

Member
Buchów
0
Nie będzie zdjęcia, ani palenita :( :zjarany: Jedyne, co zostało po pięknej i reszcie kompanii to 12 dołków (feminizowane no name'y od dobrodusznego typa miały dochodzić dopiero pod koniec września dlatego nie poruszyłem w ogóle tego tematu) Pozdrawiam złośliwego leśniczego, czy innego frajera, który pozbawił życia to, nad czym pracowałem kilka miesięcy. pie**ol sie złamasie, obyś sie gotował w smole

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół