• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Palenie bierne a wyniki testów na thc

Wyszukiwarka Forumowa:

high head

Well-known member
Buchów
0
Witam. Czy palenie bierne może mieć wpływ na wynik testu na thc? Jeśli powiedzmy siedzę w pomieszczeniu gdzie moi znajomi palą z pół gieta z lufki na dwóch (miastowy szit 3-4 bicia), przy otwartym oknie. Jak ma się to do palenia na świeżym powietrzu. Proszę o sensowne wypowiedzi.

BTW. Co do testów, do czasu gdy mieszkam z moimi rodzicami muszę się dostosować do zasad które panują w domu, dla jasności mam ukończone 18 lat a palić nie mogę dlatego, że jestem na garnuszku u starych.

bob_budowniczy89

Well-known member
Buchów
0
Nie ma wpływu.

Z tego co mi wiadomo to jest. Jeden koleś mieszkał w akademiku przez długi okres czasu z ludźmi którzy palili, lecz sam nie palił. Później chciał iść do wojska na zawodowego i wykryli mu w moczu thc, przykra sprawa, bo przez to się nie dostał...

Ale jeżeli chodzi Ci o takie coś, że znajomi sobie zapalą gibona przy Tobie, okno będzie otwarte to nie powinno to mieć większego znaczenia dla Ciebie, no chyba, że przychodzą codziennie i wypalają kilka blantów...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół