akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Palenie liści

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Qrwa nie czaje czemu wiekszosc pisze ze liscie nie kopią? zasadzilem ziarno no name ma 13 dzien kwitnienia i czasem skubne jakiegos listka i faza za***ioza fakt ze to nie topy ale z 1,5h jest high dodam ze spale jednego liscia tylko czy to zalezy od odmiany czy jaki ch...?

o kurka archeolog, popatrz na date, a liść kopnie jak ma trichomy

Nofear

Well-known member
Buchów
0
a co do posta to ja pale liscie z butli tylko w korek wmontowany jest klucz nasadowy 10mm ;p pare takich cisnien i jestes :zjarany:

lubielolki

Well-known member
Buchów
0
Qrwa nie czaje czemu wiekszosc pisze ze liscie nie kopią? zasadzilem ziarno no name ma 13 dzien kwitnienia i czasem skubne jakiegos listka i faza za***ioza fakt ze to nie topy ale z 1,5h jest high dodam ze spale jednego liscia tylko czy to zalezy od odmiany czy jaki ch...?

to ty bardzo tani w utrzymaniu jestes:smokee:

NaPrzypaleAlboWcale

Well-known member
Buchów
0
nie ma to jak odkopywać tematy z 2006r. :/
a co do liści , tylko te przy topach dobrze kopią .

mjtox

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Zwykłe liście też kopią, ale bardzo słabo , mają ch***wy smak i zapach dlatego też radzimy palić topki które wyglądają pięknie i tak samo smakują. Możecie palić liście, spalicie 3 jointy to poczujecie fazę, ale tak jak mówię gryzie strasznie w gardziel i trzeba tego zjarać z 5g żeby poczuć ***nięcie, które jest bardziej przymulające niż rozweselające. Dlatego też odradzam palenie, lepiej poczekać do harvestu, wtedy wygotować większąć ilość liści w wodzie kilka razy, wrzucić wygotowane liście do mleka ,dodać pół kostki masła i podrzewać przez dłuższą chwilę, potem wszystko odcedzić i schłodzić. Może nie każdy lubi takie tłuste mleczka, ale po wypiciu szklanki wywaru z liści przytopowych może Cię u***ać na bite 12 godzin bad tripa, dlatego też polecam temat w dziale Potrawy > Makumba, tam sązawarte wszystkie informacje na temat makumby , proporcje, czas przygotowania itp.
Trochę się rozpisałem , ale mi się nudzi i myślę że to info może się przydać dla początkujących napalonych na kopcenie liścienia.

CzarownikIwanow

Well-known member
Buchów
0
Nigdy nie palcie lisci. Ja z kolegami z butli ciągneliśmy i ani fazy po tym nie ma ani smak nie jest powalający. Sama smoła w płucach zostaje i nic poza tym.

G

Gość

Guest
przepraszam, ale nurtuje mnie pewne pytanie, nie chce zakładać nowego tematu. czy polecacie palić jointy z liśćmi zamiast tytoniu? taka alternatywa dla nie palących tytoniu.

Anonim^^

Well-known member
Buchów
1
Odkopuję temat :crazy:
Zapaliłem kiedyś 1 lufkę suchych liści które oberwałem, topy nie były wtedy zbyt rozwinięte
gdy zapaliłem kopnęło mnie tak mocno jak po jakichś dopalach
3 jointów nie potrzebowałem

w mojej teorii w liściach zbierają się jakieś toksyny, czy metabolity rośliny
wiem że na liściach są różne cannabinole w każdej fazie rozwoju
może to nawozy które osiadły na liściach

Za rozjaśnienie tej kwestii będę wdzięczny

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół