Zwykłe liście też kopią, ale bardzo słabo , mają ch***wy smak i zapach dlatego też radzimy palić topki które wyglądają pięknie i tak samo smakują. Możecie palić liście, spalicie 3 jointy to poczujecie fazę, ale tak jak mówię gryzie strasznie w gardziel i trzeba tego zjarać z 5g żeby poczuć ***nięcie, które jest bardziej przymulające niż rozweselające. Dlatego też odradzam palenie, lepiej poczekać do harvestu, wtedy wygotować większąć ilość liści w wodzie kilka razy, wrzucić wygotowane liście do mleka ,dodać pół kostki masła i podrzewać przez dłuższą chwilę, potem wszystko odcedzić i schłodzić. Może nie każdy lubi takie tłuste mleczka, ale po wypiciu szklanki wywaru z liści przytopowych może Cię u***ać na bite 12 godzin bad tripa, dlatego też polecam temat w dziale Potrawy > Makumba, tam sązawarte wszystkie informacje na temat makumby , proporcje, czas przygotowania itp.
Trochę się rozpisałem , ale mi się nudzi i myślę że to info może się przydać dla początkujących napalonych na kopcenie liścienia.