nasiona marihuany

palenie niedojrzałych topow

Wyszukiwarka Forumowa:
T

tiger

Guest
niestety musze wyjechac a roslince zostało okolo 3-4 tygodni do tego zeby doszla (jak nie dłuzej ale z obliczen tak wynika) porobilo sie troche topow ale one są młode i niedojzałe. szkoda mi marnowac materialu czy jak zerwe te topy i wysusze benda sie nadawac do palenia?i czy wogule cos kopnie? robił tak ktos juz?

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
troche kopnie ale po wysuszeniu bedzie tego bardzo malo lepiej poczekaj

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja palilem kiedys mlode topy, efekt musialem wiecej spalic niz zawsze zeby cos koplo, ale jak musisz wyjechac to zetnij te topy i spal.

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
szkoda twojej pracy ale jak mus to mus ja bym sie wstrzymal z wyjazdem do zniw elo:)

3

3ar7ol

Guest
Ziomass:D zostałem zmuszony zlikwidowac boxa...tez zostało mi jakies 3-4 tygodnie....i ogólnie baluje juz cały dzien:D pozdrawiam...polecam spalic:D

T

tiger

Guest
niestety jestem zmuszony wyjechac Wojsko czeka... taki pech ... ale niewiem czy starszej nie wkręce zeby mi dociagnela krzkaa do konca hehe.... ale cos czuje ze sie nie zgodzi pozdro

T

tiger

Guest
zrobilem maly test wczoraj. myslalem ze mi nie wyjdzie no ale wyszlo. zerwałem kilka topów ususzylem w piekarniku przy wmiare niewysokiej temperatuze (elektryczny) i wyszlo mi z tego towaru troche... wyszły ponad 3 lufy mieszane z tytoniem około 50 na 50 ... tyton dodalem zeby zabyc smak zreszta skutecznie bo szybko suszone ziulko... poszlo pierwsze szkielko ... z poczatku niewiedzialem co jest ale zaczelo sie udzielac glupie gadanie po 15 minutach chwycila zdrowa bania moze nie jakaś mega ale bardzo przyjemna lekka, gadająca smiechawa (co sativa to sativa :D) jakies 30 min po 2 poszło kolejne szkło .. i wtedy to juz naprawde sativowy orgazm hehe... a ze lecial w TV "stary gdzie moja bryka" zaczeło mi sie udzielac nastrojem z tego filmu.... puzniej to juz tylko tak dopalałem od czasu do czasu po buszku 3 lufki... ale tak czy siak musze przyznac ze jak na mlode topy to bania za***ista.... pozdrowionka wszystkim :)

3

3ar7ol

Guest
tiger, no z tym sie zgodze:D,sam niedawno musialem konczyc przed czasem :pl: :jocolor: było troszke palenia:p tez niezle poskładało:)

<peace>

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
ja tez dzisiaj bylem na spocie i zerwalem sobie 2 szczyty z lra i pare lisci to nawet niezle sie za***alem tym :D ale to marnacja materialu bo sa jeszcze male i szkoda bo jak beda duze to bedzie tego o wiele wiecej

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja dzisiaj wypalilem mlode topki ze skunka naewd nawed ale mocno nie koplo

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
no to kto jeszcze jaral mlode topy? Szybko, chwalic sie... tylko po ch*uj?

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
Shadow napisał:
no to kto jeszcze jaral mlode topy? Szybko, chwalic sie... tylko po ch*uj?

tiger napisał:
porobilo sie troche topow ale one są młode i niedojzałe. szkoda mi marnowac materialu czy jak zerwe te topy i wysusze benda sie nadawac do palenia?i czy wogóle cos kopnie? robił tak ktos juz

nikt sie nie chwalil tylko to byla odpowiedz na pytanie rozumiesz

P

PeNe{CzW}

Guest
jest taka typiarka co miala 10roslinek 15cm i niemogla sie powstrzymac to je zjadła:D....żenada:p :farao: :joker: :thumleft:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół