• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Palenie trawki źle działa na iloraz inteligencji

Wyszukiwarka Forumowa:

Newsiak RSS

Well-known member
Buchów
0
Marihuana powoduje trwały spadek poziomu inteligencji twierdzą naukowcy z Nowej Zelandii

More...

Podjarany

Well-known member
Buchów
0
Jak dla mnie ch*ja prawda ... oczywisicie po zjaraniu przy dobrej fazie zachowujesz sie jak jaskiniowiec ^^ ale po otrzezwieniu jestes normalny.Tu na tym forum zauwarzylem ze wielu ludzi inteligencjia,wiedza, przerastaja nie jednego grubasa w koszuli i spodniach ''kancikach''.Np taki urzytkownik jak Sub jak czytam to co on pisze to sie wlos jezy

Snafor

Well-known member
Buchów
1
Ja również myślałem że od tej Merryyyy :D żem jest drugim Einsteinem

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
Czytałem , bzdurne badanie, mierzyli ludzi iq którzy palili w młodości i tych którzy nie palili. (w młodości - za nastolatka). To tak jakby hodować dwie rożne odmiany w dwóch różnych boxach i sprawdzać na nich działanie różnych nawozów... .

1) Dla mnie środowiska gdzie ludzie palą za młodu są po prostu zwykle bardziej patologiczne, zwykle to nie są jedyne używki, które te osoby zażywają i zwykle dla nich za młodu edukacja się za bardzo nie liczy.

2) Po za tym te testy iq są bez sensu, wystarczy dużo ich zrobić i człowiek się nauczy rozwiązywać badziewia....

I te dwie tezy całkowicie obalają ich spie****one badania:)

:spalony:
Aczkolwiek nie uważam że w ogóle nie szkodzi:) tylko te ich badania zupełnie nie mogą dawać prawdziwych wyników ... .

Stunti1991

Well-known member
Buchów
2
Dosłownie jak to nastolatki nie uwierzę że tylko przyjmowali marihuanę a innych używek nie
wy***ane w to IQ na ch*j to mi ? :yeahh:
dogadać się dogadam jestem mechanikiem i prostym człowiekiem
być może zdegalizowali u nas dla tego bo się bali że prezydentowi IQ się obniży i będzie zapierdzielał z ciupagą po mieście szukając czegoś na obiad :sunny:

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
...
być może zdegalizowali u nas dla tego bo się bali że prezydentowi IQ się obniży i będzie zapierdzielał z ciupagą po mieście szukając czegoś na obiad :sunny:

Myślę że to i tak sie stanie^^:silent:

G

Gaynet

Guest
Mozg nastolatka sie intensywnie rozwija, wiec jestem w stanie w to uwierzyć, ze gdy palisz jak jestem dzieciakiem ma to wplyw na twoj rozwoj, podobnie jak alkohol, papierosy i inne badziewie. Poza tym nie oszukujmy sie, marycha w nadmiarze szkodzi, jak wszystko. Gdybysmy cale zycie nie zażywali żadnych uzywek na pewno bylibysmy madrzejsi o te pare pkt, ale z drugiej strony chwile jakie spedzilem moim zdaniem byly tego warte :D:D:D

forumowa dziffka

Well-known member
Buchów
0
ja jestem zdania ze tak mj powduje lekkie obniżenie poziomu inteligencji widze to po ludziach którzy pala od dłuższego czasu, sa po prostu mniej ogarnieci, nie gadajcie ze tak nie jest bo fakt faktem jest, a to ze twierdzicie inaczej to świadczy o tym ze sie bronicie bo nie dopuszczacie do siebie takiej mysli ze tez troche głupiejecie:D taka prawda.
ktos kiedy powiedział że madry zrozumie a głupiemu i tak nie przetłumaczysz, i tak swoje wie i on jest najmadrzejszy.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół