Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
bardzo fajna sprawa, chłodny dym, a paza tym fajnie jest palić z czegoś co się własnoręcznie skonstruowało, polecam małą poręczną żaróweczkę z małym gwintem, a na większe palenie dużą 200V. Gud Idea
PiS
[ Dodano: 2006-03-07, 15:43 ]
u mnie żarówe robi się trochę inaczej niż te co co zapodał jezyk
musze sprubować ale na swoim stufie bo lampy i różne takie pochłaniają mi całą kase, a zresztą policja złapała ostatniego dilera i wewsi już 2 miechy niema co palić.pozdro
v00gass widze że jesteś doświadczonym palaczem z żarówki więc powiedz mi jak urywasz gwint z niej ? czy może wydłubujesz tylko to czarne "coś" jesli tak to powiedz też jak to robisz.. ja zazwyczaj utzraskiwalem gwint tylko z różnym efektem, nieraz ***ało się ładnie, równo a nieraz szkło na górze było postrzępione.. poradź
nie utrzaskuj gwintu bo jak masz jedną zarówke a uje*biesz przez przypadek przy dole to masz po zabawie.Ja od 1,5 roku robie zawsze tak samo.Mianowicie ostrym nozykiem wydłubuje to czarne gówno...biore śrubokręt i wpycham go aż połame te szkiełko które trzyma druciki w środku.Gdy pokruszymy wnętrze kolistym ruchem kruszymy to co pozostało na wewnętrznej stronie gwintu.wszystko wysypujemy z środka i mozemy palić.Pamietaj ze jak palisz z zarówki wciągać dym wraz z powietrzem.czyli usta zblizamy bardzo blizko gwinru lecz go nie dotykamy i ciągniemy jeśli to sprawi Ci problem mozesz w gwint włozyć korek w krórym zrobisz dwie dziórki,w jedną wkładasz słomke bądz jaką kolwiek rurke a drugą bedzie dolatywać powietrze.Stuffik kłądziesz na dole,zakrywasz koreczkiem,podpalasz,czekasz na dymek i heya Jak zrobisz,napisz jak Ci wyszło Pozdrawiam ! :thumright:
dzięki y00gass w tej chwili akurat nie mam chwili czasu ale jak tylko bede potrzebował żarówki to wykonam ją tak jak mówisz i opisze efekty pracy i poźniejszego korzystania :thumright:
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.