• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Palenie z Żarówki

Wyszukiwarka Forumowa:
F

fifka

Guest
:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: Kto o tym słyszał - bo z tego schodza takie hity ... ze z butów człowieka wyrywa :D:D:D

ANONIM :)

Well-known member
Buchów
0
Sam testowałem i powiem że faza niekiepska bardzo fajnie sie pali z żaróweczki.polecam

vokus

Well-known member
Buchów
0
to chyba nie ten dział...bo ten post to tylko do działu "śmietnik" :geek:

wilk

Well-known member
Buchów
0
bardzo fajna sprawa, chłodny dym, a paza tym fajnie jest palić z czegoś co się własnoręcznie skonstruowało, polecam małą poręczną żaróweczkę z małym gwintem, a na większe palenie dużą 200V. Gud Idea

PiS

[ Dodano: 2006-03-07, 15:43 ]
u mnie żarówe robi się trochę inaczej niż te co co zapodał jezyk

Komar_THC

Well-known member
Buchów
0
Dla nas to była ostarecznosc jak fif nie mielismy... Troche chu*nia ,duzo dymu sie marnuje...

D

delete

Guest
ja palilem kiedys tez z zarowki nawet nawet to jest dobre trzeba ciagle po trochu zdobywac nowe umiejetnosci palenia :D

zembfy

Well-known member
Buchów
1
ja palilem juz z niejednej zqarowki :D
nawet z takiej 200 W;] to bylo prze***ane

M

Misiek_Ganja

Guest
Fajnie sie pali z żaróweczki, lecz trzeba uwazac zeby nie pociac sie szklem jak zrobil to moj ziomek ;)

1

1tathc

Guest
musze sprubować ale na swoim stufie bo lampy i różne takie pochłaniają mi całą kase, a zresztą policja złapała ostatniego dilera i wewsi już 2 miechy niema co palić.pozdro

y00gass

Well-known member
Buchów
0
Szczeże mówiąc do mnie zarówa najlepiej przemawia!Mam najfajniejsze fazy i najdłuższe.Miłych faz :queen:

Buchów
0
v00gass widze że jesteś doświadczonym palaczem z żarówki więc powiedz mi jak urywasz gwint z niej ? czy może wydłubujesz tylko to czarne "coś" jesli tak to powiedz też jak to robisz.. ja zazwyczaj utzraskiwalem gwint tylko z różnym efektem, nieraz ***ało się ładnie, równo a nieraz szkło na górze było postrzępione.. poradź :salut:

y00gass

Well-known member
Buchów
0
nie utrzaskuj gwintu bo jak masz jedną zarówke a uje*biesz przez przypadek przy dole to masz po zabawie.Ja od 1,5 roku robie zawsze tak samo.Mianowicie ostrym nozykiem wydłubuje to czarne gówno...biore śrubokręt i wpycham go aż połame te szkiełko które trzyma druciki w środku.Gdy pokruszymy wnętrze kolistym ruchem kruszymy to co pozostało na wewnętrznej stronie gwintu.wszystko wysypujemy z środka i mozemy palić.Pamietaj ze jak palisz z zarówki wciągać dym wraz z powietrzem.czyli usta zblizamy bardzo blizko gwinru lecz go nie dotykamy i ciągniemy ;) jeśli to sprawi Ci problem mozesz w gwint włozyć korek w krórym zrobisz dwie dziórki,w jedną wkładasz słomke bądz jaką kolwiek rurke a drugą bedzie dolatywać powietrze.Stuffik kłądziesz na dole,zakrywasz koreczkiem,podpalasz,czekasz na dymek i heya ;) Jak zrobisz,napisz jak Ci wyszło Pozdrawiam ! :thumright:

a oto rysunek ;) nie śmiać sie :p

http://img89.imageshack.us/my.php?image=zarkaii3.jpg

[ Dodano: 2006-12-06, 00:38 ]
jaratoranimator napisał:

wole jak mi mówią y00gass ;)

Buchów
0
dzięki y00gass w tej chwili akurat nie mam chwili czasu ale jak tylko bede potrzebował żarówki to wykonam ją tak jak mówisz i opisze efekty pracy i poźniejszego korzystania :thumright:

y00gass

Well-known member
Buchów
0
nie ma sprawy ;) życze miłego palonka :) pozdro! :queen:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół