• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Palić czy nie palić ?

Wyszukiwarka Forumowa:

jebanynik

Member
Buchów
0
Elo mam chętkę na palenie ale po czytaniu forum widzę że inni nie mają fajnei po THC i właśnie boję się żeby mnie coś nie złapało. Kiedyś miałem taką akcje z szybszym biciem serca ale już dawno przeszło teraz tylko po paleniu mam fajnie. CO wy na to

oleander

Well-known member
Buchów
0
Zazwyczaj ci ktorzy dlugo nie pala lub pala poraz pierwszy negatywnie mysla o odczuciach (stanie) jaki wywolywala u nich marihuana bo sa dla nich nowe boja sie reakcji organizmu na ten stan i tego co sie z nimi dzieje. Zaczynaja o tym rozmyslac ze serce in bije za szybko nie moga oddychac itp krotko mowia niepotrzebnie sie nakrecaja i zamiast poddac sie bombie i sie chillowac to sie spinaja oraja przypalem itd. Lub tez poprostu sie przejarali. Zapal sobie na luzie nie schizuj sie niczym i luz nie martw sie merry cie nie skrzywdzi. Pozdro

D

delete

Guest
Nie czytał Pan chyba opinii, co po tym, się robi ludziom, a to Forum jest jedynie dla botaników nie interesujących się paleniem czegokolwiek.

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
nie próbuj
marihuana to straszny narkotyk, skończysz jako męska prostytutka na dworcu, byle tylko zdobyć kasę na działkę i w końcu wstrzyknąć sobie w żyłę tę wyniszczającą cały organizm substancję

Ziołowy

Well-known member
Buchów
0
przcież Raf_rk żartował , a od kiedy fete sie wstrzukuje ?

G

GanjaFriend

Guest
no ale dzieci myślą, że przez nos to leci do żołądka i potem znika czy co. Przez żołądek w krwiobieg drogie dzieci :spalony:

Demented.

Well-known member
Buchów
0
nie pal!!! ja paliłem 5 lat i ten narkotyk tak wyniszczył mój organizm że zamieniłem sie w mrówkę a teraz siedze i pisze na moim malutkim komputerze, marichuaen

Bojler

Well-known member
Buchów
1
Na prawdę nie polecam , przez marihuane zostałem bezdomnym w holandi .
Chociaż w holandi lepiej się zyję jako żul bo mamy wifi :joker:

dzonokel90

Active member
Buchów
0
Trudno jest rozpoznać, ale jak śmierdzi czymś innym niż ziołem (ja często się spotykam z zapachem mięty, chociaż to jest zioło) to nie bierz

Marty Mcfly

Jam jest prawda
Buchów
1
A po czym poznać czy jest hemia cz natural ?
Metodą "poznaj Stachu po zapachu" lub "Dzejmsie Bondzie po wyglądzie". Możesz też spytać mamę.

Ludvio

Well-known member
Buchów
0
marichuaninę zamierza sobie wstrzykiwać chuligan jeden!:spalony:

---------- Aktualizacja posta 19:37 ---------- Czas poprzedniego posta 19:36 ----------

jak pachnie słodko to dobrze jak pachnie jak "piekąca ziemia" to też dobry znak

Patriotyczny

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Odznaki
2
Ja mówię PALIĆ co masz do stracenia :D
I mówię sadzić za rok albo indoor

A serce Ci biło,bo się porobiłeś i wkręcałeś krzywą akcje.Teraz będzie lepiej :lol3:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół