• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pamiętacie ? :)

Wyszukiwarka Forumowa:

Samar

Well-known member
Buchów
0
Pamiętam jak cztery lata temu zakupiliśmy z koleżką 40 pestek jakiego mixa od ziomka za 2 dyszki i poszliśmy sadzić :D bez kiełkowania pomoczyliśmy nasiona wszystkie wylądowały w długiej donicy którą później w***aliśmy do torby sportowej i ruszyliśmy szukać miejscówki ;) Oczywiście patrzyliśmy na to żeby było jak najbezpieczniej, a nie żeby była dobrze oświetlona żeby miała dobre warunki do rozwoju :yeahh: Pestki wyciągane z tej doniczki paluchami doznały takiego szoku od telepania donicą, później wysypywania ziemii na folie i grzebania paluchami że część się zmieniła w zwierzęta się zmyła <lol>Oczywiście nic nam z tego nie wyszło. Później miałem 3 WW zwykłe femki w domu w każdym pokojuz gdzie było słońce i się cieszyłem że mój badyl ma 50 cm :D No i dziwi mnie że nie nie wszedłem na to forum które funkconuje kope lat. Później zrobiłem w szafie "boxa" a świetlówki wisiały do łbem w dół i doświetlały moje pociechy a ja byłem podjarany jak pokazały topka jak paznokieć :D Później zwątpiłem aż do czasu gdy zacząłem coś czytać i łapać odnoście wsyzstkiego i przestałem mordować przepiękne rośliny. Pierwsza uprawa in z profesionalnym sprzętem dała mi z jednego BigBanga Auto Nothern Lighta auto i dwóch BubbleGumerów którym nie dałem dojrzeć jakieś 90 g przy lampie 150W. Pierwszy raz zrobiłem fim Bubblowi ale jak się cieszyłem jak zaczął się rozdwajać do tego lst. Od tego momentu mam zajoba na punkcie konopi, może jej nie spożywam w kosmicznych ilościach ale pielęgnowanie różnych odmian daje mi radość zwłaszcza jak widać efekty. Może ktoś z Was chciałby opowiedzieć o swoich wpadkach :D Później wrzucę kilka zdjęć z fotorelacji którą częściowo opisałem :grin:

Jaśniejszy top to NL a Ciemniejszy BigBang

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół