akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pandora

Wyszukiwarka Forumowa:

Yczu

Member
Buchów
0
Witam posiadam pare ziaren pandory fem i mam zamiar je jeszcze rzucić czy moge np dać od razu bezpośrednio trzy do jednej donicy 30 litrowej?Robić im lst?

D

delete

Guest
Wrzucić zawsze możesz, lecz jeśli to nie AF stanowczo odradzam :crazy:
Sierpień już, jak Ci nie szkoda pech to wsadzaj zawsze jakieś doświadczenie zdobędziesz

Yczu

Member
Buchów
0
Tak jest to af.Proszę o odpowiedź na moje pytanie

D

delete

Guest
Jeśli masz warunki żeby latać z doniczką to wrzuć jednak lepiej od razu na spota. Przekop ziemię i wrzuć na spota. Na jeden automat 10-15L.

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nigdy nie wysadzaj wiecej niż jednej do jednej donicy!!! chyba ze przedzielona, scianką.

palebolubie2142

Well-known member
Buchów
0
powiem Ci że kolega mial 50 L wiadro i miał 2x AUTO w tym i każde naginał w inna strone i za***iscie to wygladalo 2 różne krzaki ^^

Monti

Well-known member
Buchów
0
Przegrodź donice na 3 części jak tak sobie licze to ściął byś dopiero pod koniec października, więc już mogą być przymrozki jak ci nie szkoda sionek to ryzykować możesz, ale ja jestem z tych co sadzą w maju więc odradzam :D

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
Powiem ci kolego, że da radę trzy w jednej tylko mikoryzę trzeba dodać, pozdro
Da się i 100, tylko po co^^, i bez przedzielenia to idioctwo... jedna rozwinie korzenie mocniej, druga mniej, dasz odżywkę i jedna będzie miała niedobór, druga ok, lub jedna przenawozisz a drugą nie itd... nie zawsze będą równo rosły stąd te przegródki... .

Bokbrzek

Well-known member
Buchów
1
Da się i 100, tylko po co^^, i bez przedzielenia to idioctwo... jedna rozwinie korzenie mocniej, druga mniej, dasz odżywkę i jedna będzie miała niedobór, druga ok, lub jedna przenawozisz a drugą nie itd... nie zawsze będą równo rosły stąd te przegródki... .
No i właśnie po to mikoryza, jeśli jeszcze nie rozumiesz to najpierw zaczerpnij trochę wiedzy, przetestuj ją na swoich krzakach, dopiero potem się wypowiadaj, może wtedy mniej będziesz wprowadzał w błąd początkujących, pozdrawiam
<joint>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół