• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

panel z ledgrow.eu

Wyszukiwarka Forumowa:

VVADER

Member
Buchów
0
Witam,

od dluzszego czasu zbieram sie do kupna jakiegos panelu led i wczesniej rozgladalem sie glownie na ebay ale ostatnio znalazlem stronke z panelami robionymi w Holandii, cena 200e z przesylka. Czy ktos zna te panele lub moze powiedziec cos na ich temat? Link ponizej:

www.ledgrow.eu

THE DOCTOR

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jest fajny ale nie ma najlepszych LED i jak dobrze pamietam to z realizacja zamówienia jest cieżko :(
ja za te pieniądze to bym sam cos starał sie wykombinowac ale ten nie jest zły tylko mozna miec lepszy

z fartem

VVADER

Member
Buchów
0
Skoro mowisz, ze jest git to go biore. A co do realizacji to nie ma problemu bo jestem tu na miejscu i polece po niego osobiscie. Peace

VVADER

Member
Buchów
0
No i panel mam już u siebie. Zamawialem przez neta, realizacja zamowienia blyskawiczna, w sumie w niecale 2 dni mialem go juz na chacie. 200e z przesylka - troche drogo ale wykonanie panelu pierwsza klasa. A w dodatku tylko mnie to zmotywowalo do budowy wlasnego panelu. Z racji, ze w moim panelu sa tylko 4 diody deep red, z takich LEDow zmontuje drugi. Docelowo panele beda oswiecac box o wymiarach 50cm x 50cm, no moze troche wiekszym, wiec mysle ze 10 sztuk Osram Golden DRAGON Plus wystarczy. Czy ktos bardziej doswiadczony moze mi wskazac jakis dobry zasilacz pod te LEDy ?

Peace :yeahh:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół