Uwaga! Uprawa konopi w Polsce i w większości krajów jest nielegalna lub wymaga specjalnych zezwoleń. Przed wykorzystaniem informacji zawartych na tym forum lub w innych naszych serwisach upewnij się jakie przepisy regulują uprawę w Twoim kraju.
Chcesz pomóc w rozwijaniu forum? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie lub blogu
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
PanPestka.pl - NAJNIŻSZE CENY W POLSCE -20% NA WSZYSTKIE NASIONA DO KOŃCA 2019, ŚWIEŻE PESTKI, PONAD 100 PRODUCENTÓW, DYSKRETNA PACZKA
jedna z partii politycznych którą spotkał podobny los poszła do sądu i niedługo rusza proces a na dniach ma być sądowa decyzja o przywróceniu profilu na czas procesu (zabezpieczenie)., może to tez jest jakaś alternatywa..
Profile regularnie znikają na fuckbooku i na insta nie tylko firmowe każdemu kto ma coś wspólnego z mj i nie tylko w Polsce nawet w Usa znikają.Ja cały czas mam jakieś blokady, ale kto ma czas na takie zabawy nie wiem. Karma nie rychliwa ale sprawiedliwa(oby).
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.