nasiona marihuany

Papieżohumor ;]

Wyszukiwarka Forumowa:

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Cytaty ludzi co pie**ol.ą o religi/jp2 ( nad cytatem wiek osoby ):

19
[JP II] "Pokazał nam jak się powinno cierpiec i umierac"

20
"(...) dla mnie rozmowa z Bogiem jak z przyjacielem to polega na t iz po prostu rozmawiam z nim o moich troskch problemach radosciach sutkach itp. (...)"

13
"nigdy nie widziałam na włsne oczy takiego przypadku że ktoś nie wierzy ale jak się ogląda tv czy coś podobnego to mozna spotkać i takie przypadki"

12
"Wokol mnie wszyscy sa mili oprocz starszych dzieci, ktore sa opetane i potrafia przeklinac w Kosciele"

16
"Dopiero kiedy umarł zaczełam go słuchac"

15
"(...) jesteśmy pokoleniem JP II/B VI (...)"

16
"Widzieliscie jaki jest OkRoPnY klub?? nosi on nazwe "nie plakalismy po JP II".Jacy ludzie potrafia byc bezmyslni!!!;/ ;/ "

16
"kazdy ma prawo do innej wiary!! ale mysle że głupotą ludzką jest wyznawanie innej wiary!! myśle że niebo dla takich ludzi się zamyka!!"

16
"dla mnie to głupota!! "wierzący niepraktykujący" nie ma czegoś takiego alebo się wierzy i chodzi się do koscioła albo się nie wierzy i się do niego niechodzi!! to tak samo jakby był abstent niepraktykujący!!"

10
"kiedyś kiedy jan paweł II żył ach to były czasy"

13
"Jam Paweł II był jak Jezus..."

15
"(...) Biblia powstawała od początku świata była spisywana przez proroków (...)"

14
"według mnie w księdze wpisów powinno być zawarte i uczczenie jana pawła II oraz nasza pamiątka ze nqależymy do tego klubu a o to moje propozycje :
.
Przyszłam i witam w tym klubie
Jak kocham papieża i go lubie

Witajcie jestem tu nowa
moja miłość do papierza sie nie chowa

Wpisuje się na pamiątkę w tej księdze szanowanej
Całej pięknej papieżowi jej oddanej"

18
"Co sondzicie o szatanistach(szatanowcach) którzy nie lubią ksienży i pijom krew ? Powinno się ich wszystkich wrzucic do wiezienia zwlaszcza tych łysych skinów co palom koscioly ! PoZdRO !"

12
"słuchaj,z szatanistami to jest tak.Oni uważają ze świat jest zły,a skoro jest zły to znaczy ze nie rządzi nim Bóg(dobry) tylko szatan(zły).Dlatego uważają ze to do szatana nalezy sie modlić,dal niego składac ofiary(zabijać) pić krew(tego akurat nie rozumime).Mają też swojego papieża(CZARNY PAPIEŻ) i swoje msze(CZARNE MSZE) (...) Szatanizm nie jest sektą,bo ma swoje kożenie.to są ludzie którzy jak mówiłem są źle,bo świat jest zły."

13
"Mam pytańko kiedy w kinach jest II cześc filmu"Karol Wojtyła człowiek ktory został papieżem' II część to cos takiego"Karol Wojtyła Człowiek który pozostał człowiek" czy cos podobnego. (...)"

14
"(...) Benedytkt IX..nie jest w sumie taki zły"

15
"Coz mi zdaza sie chodzic do kosciola w bluzce z odkrytym brzuchem ale............. ja nie mam takich ktora mi zaslanija caly brzuch. Ja jetsme nastolatkom. myske ze kadza nastoltk a lubi mierc odkryty brzuch.tylko ja mam problem........Ja mam kolczylkaw pepeku"

15
"Hmm. Jak bylam na mszy sw. w kosciele bylo kazanie o Wladcy Pierscieni i tych podobnych rzeczach. KAwalek kazania jak mysle brazdo wazny dalw klubowiczow i wszytkich mlodych ludzi: " Owszem. Jan Pawel II Nie bylby zadowolony z tago ze czytacietakie kasiazki.Jestem katechteo i wiem ze cala mlodziez z naszej szkoly pamieta o Nim i go strasznie kocha. Wiem to, bo gdy umral o 24:00 byla masz na uczcienie jego pamieci. Iwwem ze wy chodzicei do PUBow i BARow ale na 100% mlodziezy naszej szkoly bylo 99% Czy to oczyms nie swiadczy ? Kiedy Jan Pawel II umaral,l natych,isat zazwonilem do pewnej dziewczyny ktora nie slyszla i nie widiala. Ona kochala go jak swoich rodzicow. ZOstala ukarana przez Boga smiercia rodzicow. WIem ze jest tu w kosciele i mimo z enie slyszy nie powiem dlaczego Bog ja Ukaral. Moglo by byc to dalniej przykre. Dlaczego nie hceecie szluchac, czytac, Pisama Swietego ?"

WIemze wielu z was moze sie wydawac dziwne ze ja niby zapmietlam takie kazanie. ALe to kazanie bylo opublikowane na stronie mojej parwafi. Linku nie podam bo to moglo by ueazcic niektorych czlonkow klubu.
Co wy otym sadzcie ?

Moja odpoiwedz na ytom: Moim zdaniem to ejst rzecz ktorej nieda sie wytlumaczyc. Kazdy che sie cieszyc mlodoscia."

20
"bo sam duch swiety wskauje na konkle krdynłom kndyta.... (...)"

18
"o_O Nie Hitler kazal mordować dzieci, tylko Gestapo. Hitler kochał dzieci a Gestapo bez wiedzy Hitlera mordowali. (...)"

20
"a mi sie wydaje ze w 3 poziomie czyścca które jest njbliże ogniom piekjelnym.."

10
"(...) to byl wielki polak a zatem papiez (...)"

24
"czemu Harry Potter ma być kolegą szatana ??
Harry to postać fikcyjna, a szatan istnieje naprawdę!! (...)"

12
"Wiesz nie musze tego czytac ja naprawde go kocham czuje to w sercu =P a to ze nie chytam i nie zdobęduje sie na to jest nie wazne (...)"

18
"Sluby pedofilskie...ja mowie temu nie. Musi byc jakas granica. Jak tak dalej pojdzie to beda chcieli zalegalizowac śluby zoofilskie niedlugo..."

13
"(...) rodzina powinna opierać się na związku kobiety z meżczyzną...a z takich rodzin homo wychodzą później dzieci pedofile albo jacyś bandyci... (...)"

14
"Media po prostu szukają byle jakiej sensacji... daje przykład: ewangelia Judasza... nie wierze w to bo:
1) Judasz był zdrajcą
2) w Piśmie Świętym nie było mowy o tym, że Judasz napisał ewangelię, bo po śmierci Jezusa się powiesił."

20
"Po odejściu Naszego Wielkiego rodaka Jana Pawła II świat na gorsze sie zmienił!!!Znów zaczeły sie wojny!!!Ojcze nie pozwól na to wszystko.!!!!"

19
"(...) Jak sobei tylko przypomne, ze to zydzi doprowadzili do śmierci Jezusa, to juz ich nienawidze .... a jeszcze jak widze co sie dzieje, jak sie panosza, wpier.dalają sie w co nie ich i chca zapanowac i zarac caly swiat, to cholora mnie bierze! (...)"

12
"(...) Ofiarujcie siebie Panu Bogu tak jak zrobilam to ja podpisujac krucjate w tym roku. (...)"

13
"(...) Postarajmy się zwalczać zło nie dawać się wcągać w diabelskie łono. (...)"

12
"Czy modlicie sie do Jana PawlaII?? Jesli chodzi o mnie to czesto modle sie do Niego. (...)"

12
"(...) ja jestem szczesliwa nawet gdy jest mi smutno (...)"

14
"(...) w gazetkach wyznawców jechowy był rysunek gdzie figyrka Matki Boskiej jest wrzucona do lawy przecież to satanizm!!!!!!!!"

12
"Ja uwazam, że tak samobójstwo zamyka drogę do nieba. Jest to natargniecie na swoje życie tak jak zabicie drugiej osoby."

11
"(...) po co jesteś w tym klubie jeżeli wogóle jesteś skoro w Jana Pawła II nie wieżysz"

15
"(...) Można mi wmawiać a ja się wyprzę swojej wiary!!!"

18
"W zadnym razie nie potepiam takich osob. Kazdy grzeszy przecież. Inni maja sklonosc do wybuchania gniewem, kradzieży a inni do homoseksualizmu."

13
"staam sie aby kazdy kto na mnie spojrzy zobaczył dziecko Boże itp...."

Na koniec perełka :>

11
"Nastąpiła nowa sekta, która chce zdobyć nasze dusze i pieniądze. Socjalizm. Pojawił sie w polsce i mówiono o tym w gazecie ,,wprost" czy chyba ,, newsweek". Do tej sekty należą: Tom Cruse, Trawolta, i inni. Pamiętajcie byście sie nie dali. To nie jest droga do lepszego życia"

"(...) Teraz oglądam powtórki z jego pielgrzymek i najbardziej lubie tę z kremówkami.Pojechałam nawet do Wadowic i zjadłam sobie taką kremówke żeby poczuć sie jak papież. (...)"

"Szczerze mówiąc nie byłabym w stanie wtargnąć na niczyje życie. Z mojej winy gineły jedynie owady... choć teraz i te oszczędzam"

Miłej lektury.

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Ot przykład jak ludzie są ***nięci i nie potrafią sklecić kilku słów w spojną całość.

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
hyehyehye dobre... naszczęście Bóg chyba nie ma dostępu do neta.. :D

Otto

Well-known member
Buchów
0
O ile istnieje :]. W Polsce która NIE JEST krajem KATOLICKIM zaczynamy być traktowani jak w państwie wyznaniowym. Większość ,,katolików" i ludzi gadających o JPII nic nie wiedzą o swojej religii i papieżu. Katolicyzm w Polsce jest śmieszny.

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Otto napisał:
Katolicyzm w Polsce jest śmieszny.
Katolicyzm ogólnie jest śmieszny, religia stworzona dla zapyzialców.
.::ARKAN::. napisał:
naszczęście Bóg chyba nie ma dostępu do neta.. :D
jak nie? siedzi całe wieki

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Reakcje nastoletnich dewotów na pewien filmik: http://www2.alejaja.pl/sznurki.php?a=link&id=2237&pg=0&sby=added&sor=desc :

"Przecież to jawna obraza Pana Boga! Oj, ci, którzy te nędzne "filmidło" stworzyli, będą się smażyć w piekle..."

"Kiedys ten człowiek odpowie za ten czyn przed Bogiem i Jezusem i ciekawe czy bedzie mu do smiechu tak samo jak robił ten film...Zobaczymy kto sie wtedy posmieje..."

"ludzie którzy zrobili taki film nie powinni wogóle nazywać się ludźmi nawet nie mogę znaleść słów by to określić! jeżeli ktoś nie wierzy w Jezus to nie musi tego Tak okazywać!! Ludzie są PODLI!!"

"To, że ktoś oburza się widząc, jak szydzi się z kogoś, sdzięki któremu można dostąpić zbawienia, wcale nie oznacza, że jest się dewotą!!!"

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Heh... kolejny dowód na to jak bardzo katolicy są zapyziali. Powiedziałbyś przed kościołem coś co nie pomieściło się by w ich tępych główkach to ukamienowaliby cie

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Hehe... za***isty filmik. A wogole to nie mozecie mowic, ze katolicy sa zapyziali. Pelno jest zapyzialych ludzi rowniez innych wierzen. To takei male wytlumaczenie chrzescijan...

PS. Nie czuje sie chrzescijaninem... nie bronie ich czujac przynaleznosc. Po prostu w kazdej spolecznosci sa idiocii nie mozna za to winic calej. Tylko pojedynczych ludzi...

In lowing memory Dżisus Hrajst.

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
bialy_mis napisał:
Tylko pojedynczych ludzi...

Tylko tych pojedynczych ludzi jest ponad połowa katolików ;)

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Tylko tych pojedynczych ludzi jest ponad połowa katolików ;)
o wiele ponad dochodząc do 3/4 przykład moherówki atakujące jak muzułmanie tvn, rydzyk powiedziałby idzcie i rozpie****cie sie bombami wszyscy w miejscach publicznych muzulmanow, zrobcie to dla chrzescijanstwa! ojeju wyobrazacie sobie skale kontrataków ze strony chrzescijan na muzulmanów?

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
LOL, pierwszy raz od 7 lat będę chodził na religię. Nie z wiary. Raczej w celach poznawczych.

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Blant napisał:
Tylko tych pojedynczych ludzi jest ponad połowa katolików

Inaczej... tych pojedynczych ludzi jest ponad polowa świata.

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
lubo napisał:
LOL, pierwszy raz od 7 lat będę chodził na religię. Nie z wiary. Raczej w celach poznawczych.
hehe tak samo i ja bylem na religi ostatnio gdyz zaczol uczyc w naszej szkole nowy katecheta!!ale jekich herezji sie wysluchalem to az zal!!bezkitu koles cala lekcje nam trul o opentaniach i egzorcyzmach!po***any i to grobo!z tego co wiem to w srednich szkolach nie ma w programi uczyc o takich pie****ach na religi...

Komar_THC

Well-known member
Buchów
0
To jaką my mamy katechetke to jest dopiero bąba:D
Kobieta po polach jedzi po polach i szuka duchów;]
Siedzisz sobie na lekci za***any ona Ci mówi ze wczoraj herbate robiła dla duchów;]
To jest looool. Ale w tym roku nie chodze na religie znudziło mi sie i każe zeszyty nosić.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół