• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Parapeciak ale chyba nie ma tragedii ;)

Wyszukiwarka Forumowa:

Wooden Man

Well-known member
Weteran
Buchów
5
Odznaki
2
A wiec jest to roślinka mego znajomego który posiada pomidorka

był w malej doniczce juz kwitł a potem przesadzony do donicy z 10 L co najmniej i powrócił do veg. ostatnio go odwiedziłem zrobiłem fotki telefonem jakość jak widać nie powala ale mam nadzieje ze coś możecie powiedzieć na ten temat czy coś będzie ;)

Nasionko nie znane ( albo od znajomego bądź z palenia wiec przemysłówka to raczej nie jest :p )

dobra zdjecia .....

wiem ze zdjecie niewyraźne ale co to jest za ten pączek ?? jajca to raczej nie są ..... a te włoski to pozostałości po pierwszym kwitnieniu ..

i jeszcze jedno to jest blok oraz wschód i zachód strzałka pokazuje gdzie się znajduje pomidor.. wydaje mi się ze powinien przerzucić go na 2 stronę mieszkania .... żeby porannego słońca dostawała a nie wieczornego

Wooden Man

Well-known member
Weteran
Buchów
5
Odznaki
2
zapmniałem dopisac ;) tak sa :p

na weg był biochomus a teraz Platon

aaa i zeby nie bylo ze pisze jeden pod 2 post pomidor ma około metr wysokosci wiec nie jest taki malutki

Ostatnia edycja:
G

Gość

Guest
jak na parapeciaka to chyba nie ma tragedji :)
ciekawe jak spuchnie . moze wyjdzie z 10g <peace>
a stac powinien tam gdzie slonce swieci dluzej .

dzonokel90

Active member
Buchów
0
jak masz czas to przestawiaj w czasie dnia jak słońce zajdzie na jednym parapecie to na drugi i jak jest ciemno to na pierwszy. Ja tak robiłem przed wysadzeniem na out i wcale się nie badylił :jaraczz:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół