Parapecik?

Wyszukiwarka Forumowa:
L

Lord_Dariusz

Guest
ej ob tu wpadła myśl
mam spory parapet w pokoju i duże okna plastiki
i mysle zeby wzdłoż okien puscic długie doniczki
i chodowac jakies kurna krzaczki
a pomiedzy na legalu bedzie sobie krzaczek rosnoł ( to bedzie bardziej taka uprawa dla przyjemnosci, gdyż palenie mozna se kupic, co najwyzej jakos makumbe )
i jakie proponujecie krzaczki
i wogule czego nie robic a co robic?
dzięki za propozycje

Z

ziiba1

Guest
luknij sobie na forum tam masz na wszystkie pytania odpowiedzi, na parapecie możesz zacząć hodować dopiero na wiosne teraz nie ma sensu, pestki zamów z cannabis.fr.pl to wyhodujesz sobie pewną ilość ziółka

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
wiesz z tego co wiem to ludzie LR sadza bo jest fotoperiodycznie niezalezny czyli zawsze ci po 2 miechach dojdzie.

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
10
Sadz jak chcesz... bedo ladnie wyglodac.

An@lyzer

Well-known member
Buchów
0
Jak dla mnie parapet to kicha dlugi czas wzrostu (mi roslo ok. 5 miechow) i duzo wiekszy przypal jak wyrosnie chynch z 1.5 m bedzie sie bardzo rzucal w oczy (ja zastosowalem moskitiere inaczej siatke na komary najlepiej aby byla zielona). Na korzysc takiej hodowli sa niskie praktycznie zerowe koszty. Jak dla mnie nie oplaca sie kupowac nasion w seedbaku najlepiej postarac sie o jakies na allegro, znajomych itp. Jezeli hodowla ma posluzyc jedynie dla ozdoby warto sie zastanowic czy warto ryzykowac taka ozdoba spotkanie z prokuratorem dla tego pana nie wazne jest czy to siejka czy white widow i w jakim celu byla zasadzona. Pzdr.

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
no poniekad na parapecie dla przyjemnosci dobrze jest uprawiac ale po co sie narazac jezeli z tego nie bedziemy mieli nic procz przyjemnosci z samego uprawiania ja dlatego wole juz oswietlac i bardziej zaawansowanie uprawiac bo drzewko ozdobione w topki o wiele lepiej sie prezentuje :D

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Roslinka bedzie miała za mało światła, ale możesz doświetlac na oparapecie świetluwkami

Dusiek

Well-known member
Buchów
1
yoyy napisał:
Roslinka bedzie miała za mało światła, ale możesz doświetlac na oparapecie świetluwkami
to już w sumie lepiej zbudować growboxa :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół