PARAPET AF big bang

Wyszukiwarka Forumowa:

Tadzio420

Well-known member
Buchów
0
AF Big bang otrzymany z pakietu OP.

Ziemia za mniej niż 4zł za 20l, chyba
wiadomo skąd.

Donica ma jakieś 6litrów.

Dni liczę od tego zdjęcia, roślina od początku była trzymana na zewnątrz i będzie do końca, oczywiście położę ją na glebe jak policjant browna :D

1

3

16, podczas zmiany donicy z której była mieszanka ziemi do sklepowej liście na dole zaczęły się robić żółte i następne piętro miały jakby poparzone końcówki, kupiłem biohumus i chyba tego jej brakowało, a myślałem że poradzi sobie bez nawozu.

19

Tadzio420

Well-known member
Buchów
0
32dzień, wygląda za***iście spójrzcie na te liscie, nasiono z otwartej pestki oświadczam uroczyście chyba się zaskoczyliscie bo ma niezłe liście, to za sprawą genów i opieki oczywiście!

Arni nożycoręki

Well-known member
Buchów
0
Nieźle pan rymujesz , widzę że się panną dobrze opiekujesz , jakbyś małą wnet zglebował to byś panie nie żałował , te odrosty strzelą w górę i otworzą z kasą kurek - dobrze przemyśl co ja prawie , gdy skorzystasz z moich rad będzie dobrze - piona brat - ładna i zdrowa , tak trzymaj <shiza>

Tadzio420

Well-known member
Buchów
0
Przez dłuższy czas u mnie padało a BigBang był ciągle na swoim miejscu wczoraj schowałem go żeby już nie lało mu w donice bo przydało by mu się nalać nawozu, rano sprawdzam jak to wygląda a tu preflowery hahah :D Coś tu z***ałem albo to przez to że nie był w docelowej donicy od początku albo przez to że jeszcze na początku jego dni spadł z parapetu przez mocny wiatr i wyglądał mizernie ale odżył i wygląda nieźle tylko że ja myślałem że sobie jeszcze poweguje i zrobi się z tego krzaczek a na szczycie i piętro niżej widać już preflowery, na odrostach nie. Nie wiem czy dogiąć go jeszcze troche na glebe, jakby był weg to bym to zrobił a teraz nie wiem czy warto i czy to coś da.

Arni nożycoręki

Well-known member
Buchów
0
Jeszcze nie zaczęła kwitnąć ,dognij jeszcze szczyt do gleby i zostaw niech rośnie , doświetlisz odrosty i podrosną dając większy plon

BMS

Well-known member
Buchów
0
Tak jak wyżej, podciągnij ją jeszcze do gleby żeby energia poszła w odrosty, inaczej roślina może sie dalej starać pchać energii w główny szczyt i będziesz miał pokrakusa. Podegnij to zobaczysz jaki busz Ci wy***ie :freak:

kushit

Well-known member
Buchów
0
zanim zacznie kwitnac to jeszcze chwila, ja chcialem zrobic lst patykami ale przez wiatr i deszcz sie nie udalo, mimo tego dwa krzaczki przez troche doswietlily sobie odrosty i bardzo fajnie to zadzialalo, na pewno sprobuje jeszcze dzisiaj nagiac jedna panienke :)

Tadzio420

Well-known member
Buchów
0
Denerwują mnie wszystkie wiatraki chyba je osobno zwiąże i wygne na boki, najchętniej bym te 3lisciowe z odrostów wyciął.

Arni nożycoręki

Well-known member
Buchów
0
Na razie niczego nie wycinaj a wiatraki owszem możesz poodginać na boki tylko na razie ich nie urywaj , dopiero jak roślinka zacznie intensywnie kwitnąć czyli za jakieś 3 tygodnie żeby doświetlić kwiatostan

Tadzio420

Well-known member
Buchów
0
A co z tymi sk***ysynkami ? :D od małego krzaka jakaś muszka lubiala sobie siedzieć na krzaku a teraz jescze jakiś nowy robak siedzi i cos mi opie****ala liście

Tadzio420

Well-known member
Buchów
0
Zdjęcie z wczoraj, nie podoba mi się ta pogoda. Wcześniej było super i słońce ciągle grzało a teraz znowu kontrolują pogodę chemtrailem ;/

gość147

Well-known member
Buchów
1
Odznaki
1
Mam to samo, słońca w tym tygodniu było bardzo niewiele, a upały mają wrócić dopiero za 2 tygodnie :(

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół