Siema. Posadzilem 2 pestki z palenia na parapecie z ciekawosci. z ziemi wyszly obie 4 czerwca. do 12 czerwca rosł fajnie lecz musiałem je zostawić na 5 dni (17 wróciłem) były wieksze lecz "domownik" podlewał chyba i przelana była bo cięzka max donica.. wyciagłęm wiekszosc kamyczków by szybciej odparowała woda lecz jest coraz gorzej i nie wiem co robić ;/ licze na pomoc
mam tez 3 dniowego mass skunka auto na parapecie, i dzis wykielkowal critical kush auto tez parapet lecz zobaczymy co z nimi bd
Aaaa i na wsi jeszcze zostawiłem jednego automazara na polu ;p ale 1 dniowego bo kielkowac nie chcial a musialem jechac ;/ jade w czwartek, zobaczymy co bd.
Roślinka -x2 No Name
Box - Parapet
Słoneczko - Slonce
Ziemia- Uniwersalna ph 5.5-6.5
Doniczka - WIeksza roslina okolo 2l, mniejsza około 0,6l
Nawozy- DOLOMIT WEG Biohomus , FLO PLANKTON k
Warunki- w domu okolo 20C (na parapecie w upalne, sloneczne dni dochodzi do 40 w cieniu)
Trening- Mysle nnad lst by nie byly za wysokie
Fotki
12 czerwca
wieksza
mniejsza
18 czerwca automazar na polu 1 dzien
20 czerwca. pomocy
mam tez 3 dniowego mass skunka auto na parapecie, i dzis wykielkowal critical kush auto tez parapet lecz zobaczymy co z nimi bd
Aaaa i na wsi jeszcze zostawiłem jednego automazara na polu ;p ale 1 dniowego bo kielkowac nie chcial a musialem jechac ;/ jade w czwartek, zobaczymy co bd.
Roślinka -x2 No Name
Box - Parapet
Słoneczko - Slonce
Ziemia- Uniwersalna ph 5.5-6.5
Doniczka - WIeksza roslina okolo 2l, mniejsza około 0,6l
Nawozy- DOLOMIT WEG Biohomus , FLO PLANKTON k
Warunki- w domu okolo 20C (na parapecie w upalne, sloneczne dni dochodzi do 40 w cieniu)
Trening- Mysle nnad lst by nie byly za wysokie
Fotki
12 czerwca
wieksza

mniejsza

18 czerwca automazar na polu 1 dzien

20 czerwca. pomocy