• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

pare pytan o przypał

Wyszukiwarka Forumowa:

esteves

Active member
Buchów
0
siemanko mam pare pytań :]
ziomek dostał wezwanie na komende w charakterze swiadka bo ***neli jakiegos typa i powiedzial ze udostępniał temu mojemu ziomkowi, mój ziomek był już raz wezwany z tego samego powodu i tam powiedzial ze dostał od niego coś za wygrany mecz w coś tam poszedł z tym do domu a tam była marihuana i poszedł z nią na jakąś domówkę i jakiś typ skręcił blanta i poszedł w koło i wszyscy palili.
No i teraz mam pare pytań:
-czy to może sie wiązać z tym że mają teraz na niego zarzuty że sie przyznał sam do posiadania i udostępniania? sam nie wiedział że taka gadka może działać na jego niekorzyść po prostu mówił co mu do głowy przyszło
-mogą mu za to coś zrobić?
-może odmówić składania zeznań?
-może zmienić zeznania?
-jak zmieni bo powie ze sobie przypomnial jak to wtedy na prawde bylo i by powiedzial cos w rodzaju ze ten typ mu cos dał a on to po prostu wyrzucił??
a na tą domówke przyszedł z alkoholem?

on nie chciał tu pisać bo ma wy***ane ale mnie troche ta historia zaciekawiła i czy może to sie skończyć źle ? bo troche sie o niego martwie, z góry dzięki za odpowiedzi i porady w tej sprawie.

headkevin

Member
Buchów
0
Szczerze, to jestem troche przypalony ale watpie ze ktokolwiek zrozumie to co napisałes bo ja kompletnie nie kapuje sytuacji mialem doczynienia z takim czyms wiec opisz jeszcze raz dokladnie co sie stalo i ci powiem jak to wszystko sie potoczy :)

esteves

Active member
Buchów
0
moj ziomek przez dlugi okres czasu duzo jaral z takim typem ktory jest po prostu typem mlodocianego kryminalisty, od podstawowki walowal telefony jakies kolpaki i tak dalej, i tego kryminaliste policja ***nela na czyms i przy okazji wyszlo ze dilowal, jego grower tez prze***ane no ale do rzeczy ten kryminalista powiedzial ze zalozyl sie z moim kumplem o bake za wygrany mecz w kosza, moj ziomek wygral i ten typ mu przyniosl sztuke i takie cos wyspiewal na policji, no i ten moj kumpel mial juz 1 wezwanie na komisariat z tego powodu i potwierdzil to ze dostal ziolo za wygrany mecz w kosza i ze wzial ta sztuke na jakas domowke na ktorej ktos skrecil blanta z tego ziola i wszyscy go sobie palili w kolo mam nadzieje ze teraz to bardziej zrozumiale napisalem bo wczoraj sam przypalony troszke bylem :) pozdro

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
Czyli sam się wkopał i to porządnie...
Za samo posiadanie jest kara do 3 lat pozbawienia wolności, za udostępnianie nawet do 10 lat...

E

edvard munch

Guest
Jak wyjdzie jeszcze udostepnianie nieletnim to pozdrow kolege ;)

esteves

Active member
Buchów
0
a może zmienić zeznania jeszcze??? czy już teraz jest wiadomo że ma prze***ane ?

franek kimono

Well-known member
Buchów
0
może zmienić zeznanie zresztą wtedy był przesłuchiwany jako świadek może powiedzieć inna sensowną bajeczkę a co do poprzednich zeznań zeznać że nie wszystko tam się zgadza z tym co zeznał a podpisując nie czytał zeznań gdyż policjant go przesluchujący nie dał mu ich do przeczytania tylko do podpisania chyba że była zastosowana formułka że podpisuje to jako zgodne z tym co zeznałem to mówi się że nie czytałem gdyż ufałem policji i wszystko jak tak zrobi to sprawa jest śmieszna i do kotła pojdżie pozdro i z fartem :jaraczz:

headkevin

Member
Buchów
0
Hmm, no jak powiedzial ze on skrecil bata z tego jarania i dal kazdemu do okoła to już lipa ale na jego miejscu powiedzial bym że położyłem tą sztuke na stole a ktos z niej skrecil bata i potem kazdy go jaral w kolko :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół