akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pare pytan

Wyszukiwarka Forumowa:

Ciągle Sie Ucze

Active member
Buchów
0
Witam otoz mam pytanko czy jezeli zerwe topa z kwitnacego krzaka to uszkodzi to plonn czy cos ? hheehe:spalony:

ZłyRolnik

Well-known member
Buchów
0
sszczerze , to napewno narobisz jej strsu i sie opóźni , więc i plon będzie mniejszy .. Pozdro ..:yeahh:

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
sszczerze , to napewno narobisz jej strsu i sie opóźni , więc i plon będzie mniejszy .. Pozdro ..:yeahh:

Co ty opowiadasz? żadnego stresu nie będzie miała jak ziom sobie ***ie małego topa na spróbowanie

Ciągle Sie Ucze

Active member
Buchów
0
Out

Rolnik to dobrze ze dzis niezerwałem tego topka hehe ;] zerwe dopiero jak juz bedzie bardziej ogarneita roslinka bo ona dopiero zaczela kwitnac z tydzien to wiesz ;] a liscie jezeli wyrwalem z jednej? bo zolte byly?:spalony:

Ortega

Active member
Buchów
0
To nawet nie będzie kopać... szkoda zrywać bo nawet smaku nie poczujesz a tylko zrobisz krzywdę roślince i sobie bo będą mniejsze plony :p

FreshGrower

Well-known member
Buchów
0
Nie warto, przez takie coś roślina potrafi zamulić na kilka dni...

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
Nie warto, przez takie coś roślina potrafi zamulić na kilka dni...

Nie zgadzam się - jeżeli zdejmiesz jednego boba, to roślina na to nie zareaguje. Przecież nie mówimy o tym żeby opie****ić cały główny top, ale o tym ,żeby z któregoś mniejszego szczytu zerwać gramowy kwiat.
Więc skąd takie opinie, że nagle roślina się zmuli, zrobisz jej krzywdę itd - jakie macie dowody??
Poza tym wielu growerów, ścina część topów np w 8 tygodniu, a drugą połowę za tydzień czy dwa. Dzięki temu część staffu jest "high" a druga część "stoned". I pomimo częściowej ścinki reszta bez problemów dalej "dochodzi"
Więc pytam jeszcze raz, jakim cudem, zerwanie gramowego boba ma zamulić i zestresować krzaka?

Demented.

Well-known member
Buchów
0
co wy gadacie, ja kiedyś obskubałem prawie całego karła i jakoś mu to nie zaszkodziło chociaz jak już dochodził to nie było co zbierać haha ale wtedy padaka była :spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół