Siemanko Wszystkim, mam za***iscie wielki problem az mam kur.. dola :/ od ponad tygodnia moje panny nie rosna i w dodatku zolkna i wysychaja im liscie, napewno ich nie przenawozilem daje cala zalecana dawke producenta i liscie nie wygladaja jak by bylo przypalone mam cool tube a w dodatku tydzien temu wstawilem butle 1 kg Co2 co prawda jest juz jej tylko polowa:/ ale mam cubic metry ustawione na minimum czyli tyle ile ma byc wedlug tabeli eco technics.
Dzis je podlewalem ale juz bez boostera firmy dutch, dzis dostaly pierwsza dawke multi total i potasu bo moim zdanie te zolniecie lisci to wina potasu tak przynajmiej powiedzial mi koles w grow shopie. Jezli sie myle to prosze o pomoc z gory dziekuje i zapodaje fotki.
Co to moze byc??? ph wody 6.0 , temp z Co2 33 stopnie i 50% wilgotnosci.
Teraz odlaczylem Co2 i poczekam az panny dojda do siebie i na ostatnie 2 tyg wlacze im Co2.
To jest ich 6 tydzien od pokazania freflowerow i z tego powodu ma dola:/:/l:l:l:l:l:l: l:siegaja tylko do kolanl::spalony:
Dzis je podlewalem ale juz bez boostera firmy dutch, dzis dostaly pierwsza dawke multi total i potasu bo moim zdanie te zolniecie lisci to wina potasu tak przynajmiej powiedzial mi koles w grow shopie. Jezli sie myle to prosze o pomoc z gory dziekuje i zapodaje fotki.
Co to moze byc??? ph wody 6.0 , temp z Co2 33 stopnie i 50% wilgotnosci.
Teraz odlaczylem Co2 i poczekam az panny dojda do siebie i na ostatnie 2 tyg wlacze im Co2.
To jest ich 6 tydzien od pokazania freflowerow i z tego powodu ma dola:/:/l:l:l:l:l:l: l:siegaja tylko do kolanl::spalony: