• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Paskudne chorobsko na Lemon Haze

Wyszukiwarka Forumowa:

blador1

Well-known member
Buchów
0
Siemanko Wszystkim, mam za***iscie wielki problem az mam kur.. dola :/ od ponad tygodnia moje panny nie rosna i w dodatku zolkna i wysychaja im liscie, napewno ich nie przenawozilem daje cala zalecana dawke producenta i liscie nie wygladaja jak by bylo przypalone mam cool tube a w dodatku tydzien temu wstawilem butle 1 kg Co2 co prawda jest juz jej tylko polowa:/ ale mam cubic metry ustawione na minimum czyli tyle ile ma byc wedlug tabeli eco technics.
Dzis je podlewalem ale juz bez boostera firmy dutch, dzis dostaly pierwsza dawke multi total i potasu bo moim zdanie te zolniecie lisci to wina potasu tak przynajmiej powiedzial mi koles w grow shopie. Jezli sie myle to prosze o pomoc z gory dziekuje i zapodaje fotki.

Co to moze byc??? ph wody 6.0 , temp z Co2 33 stopnie i 50% wilgotnosci.
Teraz odlaczylem Co2 i poczekam az panny dojda do siebie i na ostatnie 2 tyg wlacze im Co2.
To jest ich 6 tydzien od pokazania freflowerow i z tego powodu ma dola:/:/:pl::pl::pl::pl::pl::pl: :pl:siegaja tylko do kolan:pl::spalony:

glock

Well-known member
Buchów
0
:)

witam czy ona ma takie male kropeczki brazowe ? jesli tak to to samo co ja mialem z rudealisem i niestety sciolem i h*j z tego same siano byla jakby zdziczala prawdopodobnie ph lub deficyt potasu pozdro oby tobie poszlo dobrze:spalony: powodzenia

Potas (K)
Porażone rośliny są zwykle najwyższe i wydają się być najbardziej intensywne. Martwiczne plamy tworzą się na dolnych liściach. Czerwone łodygi. Liście wydają się blade lub żółte. Dodaj nawozu zawierającego K.

masz tutaj linka zobacz jak moj ruderalis wygladal

https://www.forum.haszysz.com/pomocy-co-jest-z-ruderalisem-t63701.html?t=63701

ps.ile krzakow tak wyglada

blador1

Well-known member
Buchów
0
Wszytskie i az tak duzo tych brazowych plam to nie ma bardziej mi sie wydaje jak by to byla zywica na zielonych lisciach no ale te zolte to maja kur..:pl::pl: Dostaly 2 godz temu wode z potasem mam nadzieje ze wyzdrowieja.:zjarany::zjarany:

glock

Well-known member
Buchów
0
probuj z ph ja niedalem rady i z cielem kopie bo kopie ale smak siana i zapach:spalony:

glock

Well-known member
Buchów
0

scielem je w 60 czy 50 dniu kwitnienia juz niepamietam dziura:spalony:

---------- Aktualizacja posta 17:18 ---------- Czas poprzedniego posta 16:47 ----------

masz tutaj pare fotek mojego chorego ruderalisa

glowny top

wyglada jak by zdziczal

a tutaj

listki

czy tak masz na twoich paniach:zjarany:

blador1

Well-known member
Buchów
0
Nie, nie mam zomus, u ciebie widac jak zylki lisci sa czerwone i chyba lodygi tez, a u mnie popeostu sie *****e robia zolte. Jutro skalIbruje ph metr i nastepne 2 podlania wale sama wode

glock

Well-known member
Buchów
0

moze juz czas do scinki niemam pojecia pozdro i powodzenia :spalony::yeahh:

D

delete

Guest
A ja bym najpierw fluscha zrobił i zobaczył po dwóch trzech dniach co się robi...

blador1

Well-known member
Buchów
0
Sprawdzilem swoj ph metr z kolesia listkami ph i jest roznica 0,5 ph , z tego co pamietam to robilem zawsze ph wody kolo 6.0
myslicie ze to mogl byc powod:spalony:

glock

Well-known member
Buchów
0
specjalista nie jestem ale jak dla mnie to zbyt mala roznica :)

blador1

Well-known member
Buchów
0
Wlasnie skonczylem flusha dostaly 3x pojemnosc doniczki czyli 33L. wody wyregulowanej z ph i z dodatkiem multi total firmy dutch na zdechle planty. Jak teraz to nie pomoze to :pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::spalony:

yellowsun

Well-known member
Buchów
0
hi, na moje oczko to albo sa one popalone nawozem albo brak im N ale to tylko moja mysl niech wypowie sie ktos bardziej "zaaw" ^^ ;P

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół