• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

PassIoN #1 JaK To WyGlaDa ??

Wyszukiwarka Forumowa:

blysku

Well-known member
Buchów
0
Siemanko mam 2 passiony jakies opinie mile widziane ;]
Byl jescze jeden noname ale okazal sie samcem i poszedl pod kose i zorbilimsy z niego ala olejek po ktorym mialem nie ziemska banie (nigdy w zyciu wiecej nie zjem palonka hehe )

Ten Jest 1,5 miecha pozniej posadzony

A ten 1,5 miecha wczesniej hehe

sid000

Well-known member
Buchów
0
Roz***ałeś system nic dodać nic ująć tylko czekać aż zacznę puchnąć :D

Kfasek

Well-known member
Buchów
0
choinka gruba lej jej papu to spuchnie ładnie pozdro :D

blysku

Well-known member
Buchów
0
leje leje na vega dostawaly canna veg a teraz dostaja canna flo ;] wiec mysle ze jest oka

blysku

Well-known member
Buchów
0
ty wlasnie nie wiem ale mysle ze kolo 40 sam bylem w szoku ze takie duze wyroslo myslalme ze kozen ja szybciej ograniczy ona bez doniczki ma ponad 2 metry sasiedzi mi sie beda zmieniac i sie troszke boje o przypal ale mysle ze dam rady ;] tamta mniejsza ma 185cm ;]

breathe the pressure

Well-known member
Buchów
0
za***iście wyglądają, jeden ten największy Twój jest jak dwa moje. Lej planton k, nie żałuj, to ładne tłuste pały zbierzesz :D

blysku

Well-known member
Buchów
0
nie posiadam planktona i nie kupie go tutaj bo nie jeste w polsce; ] hehe ale leje canna tera folowering wiec mysle ze na tym bedzie ok zastanawiam sie czy na sam koniec nie zapodac ripenu bo mam ale tak delitaknie ;] pozdrofki

rolnik34

Member
Buchów
0
tesz mam taką choinkę!! własnie zaczyna floo:jaraczz:

JimmBomba

Well-known member
Buchów
0
Wy***ane choiny, propsy :spalony: Mógłbyś podać pełne nazwy nawozów jakie stosujesz ?

blysku

Well-known member
Buchów
0
czyli tak najwazniejsza to chyba jest ziemia i pisze to ktorys juz raz ;] przy kazdej chodowli stosowana ;] a wiec ziemia to kupione pomidory w paczce ktora sie odrywa i podlewa ;] 0 problemow przez pierwsze 3 - 4 miechy nie trzeba zadnej odrzywki ziema jest zayebiscie odrzywiona ;] idealna na uprawy AF a po czasie jak roslinka sobie wyje wszystkie zasoby stosoje jak narazie jedzonko od Canna Terra
Na Vegetacje Canna Terra Vega
Na Flo Canna Terra Flores
A na sam koniec mam jescze Rippena ale nie wiem czy zastosuje jak cos to moze delitaknie

No i oczywiscie zawsze czyszcze krzaczki z tych duzych lisci zeby swialo padalo i rozwijalo szczyty pozdrawiam

blysku

Well-known member
Buchów
0
Siemano zamieszczam foteczki dupeczek ;] Nie wiem kiedy ta mala sciac bo wyglada na gotowa dam jej chyba 2 tygodnie i kosa ta wieksza niestety bedzie musiala chyba zostac do pierwszy mrozow bo strasznie wolno kwitnie pozdrowiki

ODzyWki
Canna Flores 25ml na 2l wody(mieszane w butelce) + woda z konewki
PK 13-14 15ml na 2l wody podawane z canna flores
Rippena narazie nie stosuje i chyba nie zapodam ;]
Fruit Bloom zapodam teraz bo skonczyla mi sie Canna Flores

Moja Malutka Kobitka

Jej Starsza Siostra (troszke ja zgielo ostatnio padalo i wialo ale daje rady)

PoZdraWiam

---------- Aktualizacja posta 29-09-2012 16:59 ---------- Czas poprzedniego posta 25-09-2012 18:12 ----------

Myslicie ze ta mala moge za 2 tygodnie sciac?? Wczoraj odstawilem odzywki teraz sama woda + miod Pozdrowki

blysku

Well-known member
Buchów
0
Siemanko ;] Mala poszla pod kose zobaczymy ile z tego bedzie suchego ;]

A tutaj sobie boxika zrobilem na szuszenie ;]

Pozdrowki

Ludvio

Well-known member
Buchów
0
Nie no gratulacje :zombi:
Gdyby mi taki gigant wyrósł to bym w ogóle przestał nawozić ,żeby mieć jak najlepszą jakość niestety mój nie przetrwał powodzi ;(

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół