• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

PassIoN #1 JaK To WyGlaDa ??

Wyszukiwarka Forumowa:

blysku

Well-known member
Buchów
0
Dziekoweczka ;]

Wstawiam 2 foteczki mojej wiekszej roslinki ;] zawyzylem dawki odzywek ;]
Pk podaje 20ml na 2l wody bo dosc duzo teraz pada i przez to takze zaczyna akatowac plesn ale dajemy rady hehe pozdrowki

Dziadek Baka

Well-known member
Buchów
0
Dziekoweczka ;]

Wstawiam 2 foteczki mojej wiekszej roslinki ;] zawyzylem dawki odzywek ;]
Pk podaje 20ml na 2l wody bo dosc duzo teraz pada i przez to takze zaczyna akatowac plesn ale dajemy rady hehe pozdrowki

Co za monster :zombi:, podziwiam i z fartem do :harvest:

Justi

Well-known member
Buchów
0
Jaka wysokość Twoich "potworów"? A i czemu kolego nie założyłeś fotorelacji? Wielu mogłoby się nauczyć co do uprawy TAKICH roślinek :)

blysku

Well-known member
Buchów
0
no sorka jakos tak wyszlo hehe co do dlugosci :

mala miala 180 z doniczka
ta wieksza samica miala 230 bez doniczki ;p

niestety sciolem wczoraj ta wieksza bo plesn zaczela strasznie ja atakowac i sensu to nie miala ostatnio bardzo duzo padalo ale jaranka z niej jest strasznie duzo mysle ze kolo 400-500gram ;] sie zobaczy jak wyschnie hehe pozdrawiam lacznie powinienem miec z tych roslinek 600gram pozdrawiam

blysku

Well-known member
Buchów
0
Siema pisze ile wyszlo ;]

Mala roslinka 210g

Duza roslinka 340g

Haszyk 25g

Jaranko klepie zayebiscie o haszyku nie wspomne pozdrawiam wszystkich

CZAPAJEW

Active member
Buchów
0
czyli tak najwazniejsza to chyba jest ziemia i pisze to ktorys juz raz ;] przy kazdej chodowli stosowana ;] a wiec ziemia to kupione pomidory w paczce ktora sie odrywa i podlewa ;] 0

Możesz dokładnie opisać o co kaman z tymi pomidorami. ......Dorzucasz to do ziemi czy masz jakiś specjalny przepis? Pozdrawiam<shiza>

blysku

Well-known member
Buchów
0
nazywa sie to Tomato Growing Bag i pewnie w polsce jest cos podobnego w angli w kazdym wiekszym supermarkecie do kupienia polecam okres vega praktycznie bez odzywek hehe zamieszczam fotke

Jescze wam dam linka ;]

http://tomatolover.com/and-then-the-grow-bags-grew/

Ziemie normalnie wyspac do doniczki i do niej zakielkowac nasionko czasami moze jakis pomidor bedzie chcial wyrosnac to go usunac ale nie powinno sie nic takiego zdarzyc hehe

Ostatnia edycja:

Adriano.

Well-known member
Buchów
0
KOZAK! gratulacje ziomus <joint>
dzieki za namiar na ziemie bo tez mieszkam od niedawna w uk i zamierza zrobic w przyszlym roku out w ogrodku <lol>
a o przypal raczej niema sie co martwic psy nie zajmuja sie tu malymi uprawami, jak na wlasny uzytek to light (jeszcze sie ciebie zapytaja co do nich lejesz ze takie potwory wyszly) tez mialem passiony w tym roku ale jakas zwierzyna sie poczestowala nimi ;/

blysku

Well-known member
Buchów
0
hehe dokladnie nie ma to co polska i ulomne polskie prawo ;] a ziemie polecam jest bardzo dobrze odzywiona w tym roku nie potrzebnie kupilem odrzywki na vega ktore po podlaniu popalily mi troszke krzaczka wiec polecam

CZAPAJEW

Active member
Buchów
0
Szukałem tej ziemi i raczej w PL coś podobnego będzie ciężko znaleźć....jest nawóz stricie pod pomidora ale ziemi brak ;/

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół