• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Passion #1

Wyszukiwarka Forumowa:

BaxBany

Well-known member
Buchów
0
za***iste geny musiałeś trafić że od połowy czerwca kwitnie.. z miech bym potrzymał jeszcze.

D

delete

Guest
no o ile wiem passion to pełnosezonówka dorastająca nieraz do 3m no i na bank by tak jeszcze nie kwitła. Nie wiem co to ale bankowo jest to coś z automatów. Ładnie kwitnie. Farta aż do:harvest:

karaska

Well-known member
Buchów
0
ja mam 3 pokolenie passionów i w tym sezonie też mi jeden już kwitnie tylko nie aż tak okazale

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
możliwe że to jest Shaman bo mogłem pomylić pestki.
Shaman zakwita około 1-15 sierpnia, więc wątpie aby to było coś w tym stylu, no dziwne to troche^ ^

Ostatnia edycja:

Justi

Well-known member
Buchów
0
Nie ma mowy, że to passion. Pomyłka z pechami, albo Twoja albo sklepu.

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Lupa i obserwuj trichomy jak zaczną brązowieć na roślinie to znaczy że już kończy zakwit, a jak nie masz lupy to wystarczą dobre oczy i obserwacja- jak będzie około 80% brązowych trichomów to można pomału myśleć o ścince.

dr.Chronic

Well-known member
Buchów
0
chyba 80% mlecznych i 20% brązowych to wtedy po mału myśleć o ścince tak żeby docelowo mieć ok 50/50. Dla mnie 80% brązowych to już przejrzałe zioło, tak samo jak 80% mlecznych to niedojrzale i w obu takich przypadkach faza mnie nie satysfakcjonuje. Przy 80% brązowych wiadomo że jest moc ogromna, ale to nie jest to co przynajmniej ja (i Holendrzy(w coffiku [Softland w Am-damie: maja mikroskop] oglądałem trichomy i było 60% brązowych 40% mlecznych)) lubię najbardziej.

Ostatnia edycja:

malyrolnik69

Member
Buchów
0
a wracając do tematu, to powiem że z moich 8 passionów od bulk seeds też 2 jakieś zautomatowane są bo zakwitły po 1 miesiącu +- i małe takie karzełki.
troche to niestety jest rozczarowujące, po to kupuje sezonówke żeby duża urosła a nie auto.

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
chyba 80% mlecznych i 20% brązowych to wtedy po mału myśleć o ścince tak żeby docelowo mieć ok 50/50. Dla mnie 80% brązowych to już przejrzałe zioło, tak samo jak 80% mlecznych to niedojrzale i w obu takich przypadkach faza mnie nie satysfakcjonuje. Przy 80% brązowych wiadomo że jest moc ogromna, ale to nie jest to co przynajmniej ja (i Holendrzy(w coffikach oglądałem trichomy i zazwyczaj jest 60% brązowych 40% mlecznych)) lubię najbardziej.
Nic nie pisz jak nie wiesz o czym piszesz, to że ty ścinasz niedojrzałe rośliny to Twoj problem i Twoja nie wiedza której nie musisz wciskać innym.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół